Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zorane Galiću daj nam odgovor,ko je ubio Vedrana
ISTINA ZA VEDRANA ☝🏻
Niko od susjednih zemalja nije garant Detonskog sporazuma. Strane potpisnice nisu nikakvi garanti ovog sporazuma, već su strane potpisnice strane sa jednakim pravima i obavezama iz sporazuma, a garanti Sporazuma su predstavnici država i predstavnici međunarodnih organizacija (EU, UN i dr.) koje su kreirale i osigurale primjenu "političke sile" da bi se sporazum potpisao.
"Najvatreniji navijači FK Sarajevo u više navrata su istakli da su za ubistvo, ometanje istrage i zataškavanje odgovorni pripadnici MUP-a Zapadnohercegovačkog kantona čiji je komesar u to vrijeme bio Zoran Galić, današnji zamjenik direktora SIPA-e.". I mi smo dopustili da nam ovaj HDZ-ov potrčko bude sad već bivši direktor granične policije i zamjenik direktora SIPA-e. Tako to ugroženi HDZ nagradi.
Jos 5 godina i zastupa zastara, svake isrlto
Isto*
za Vedrana se bar zna ili ako ista spekulise koje ali Aner Kasapovic koji je izgubio zivot 2005 od strane zenicke policije niko nije ni odgovarao niti je mup bio kaznjen nego se zivot nastavio dalje bez Anera
ubili ga njegovi džihadisti pitari... nisu htjeli nekoga svoga pa onda ovoga jadu koji nije ni tamo ni vamo
Svi pred Sipu
Ujkani ga roknuli hladno i opet ce nemoj ici u siroki
Smrt svakog navijača boli! Vedran Puljić! Mirza Raščić
Boli smrt svskoga poštenoga čovjeka koji svojim znojrm zarađuje ktuh..ovih huligana mi nije žao, žao mi njihovih roditelja koji odgajaju djecu da budu uzor,a ono se pretvori u dangubu.
Čuj ko to znaju i ptice na grani 🤷
Možeš zamisliti ovo ubije drzavljanin BiH državljanina BiH i sudi mu se u Hrvatskoj. Dokaz da ova država ne postoji na žalost. Ljudi probudite se
Trebaju HZ podici prijavu za ubistvo protiv NN lica, jer ako je Knezovic oslobodjen, znaci da je potrebna nova istraga.
Policija ga ubila..jasno kao dan...svalili na ovog papka
Horde su davno trebali uzeti pravdu u svoje ruke i zavrsiti ove policajce
Pokusajte opet i OPET ce se gusta magla spustiti. Zao mi je sto je momak poginuo od metka MLADENA JURICA,ali na kraju balade sto ste trazili to ste i dobili.
Mi Sarajlije smo postale najveće ckapi… Svima i svemu smo dopustili da nas jašu kako hoće. Izgubio se davno mangupluk,šmek,šminkeraj koji nas je godinama krasio. Da se ovo desilo od 1997 do 2009 ubica bi već davno imao svoje grobno mjesto…
Islo u kamenjar pravit pizdarije i trazit belaja Gofna navijacka i jedni i drugi