Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na zapadu postoje privatne skole za djecu bogatih, ali nasi su skontali praviti privatne skole u javnoj skoli, o trosku drzave.
Još nam samo treba raslojavanje po privatnim i državnim školama -.-
Tako je svude ne samo tu, koliko sam takvih slucajeva cuo. "Utjecajni" ljudi guraju svoju djecu u razrede skupa sa drugom djecom politicara i budzetlija i tako stvaraju veze za buduce haranje drzavom.
Svaki dan me Tuzla uspije negativno iznenaditi 😁
Ja sam stara generacija, pred penziju. Koliko se sjećam, sva, ali baš sva djeca učiteljica iz moje škole su završila željene fakultete i poslije visoko kotirala. Ispade da su učiteljice najuticajnije i najmoćnije osobe našeg društva, a evo premijer je to upravo lijepo objasnio. Od uvijek smo bili koruptivni. 😡
Majmuni uvode kaste u drustvo... ko vas ebe sve ako vam je sve to ok, samo deri stoku od naroda kad se ne buni...
Nisu to elitni razredi vec snobovski razredi. Svi ih tako zovu.
Nije to samo u Lukavcu. U Tuzli ista situacija, konkretno u gimnaziji.
A šte ste to poduzeli....možda osiguranje na ulazu, detektor metala, zakone koji kažnjavaju i učenika i rodtelja za nepfimjereno ponašanje, dali nastavniku status službene osobe, ili možda iskorjenili uticaj stranaka u zapošljavanju nastavnika pa zapošljavate sposobne umjesto podobne...ma dajte više je li stvarno mislite da smo toliki debili da nam ovakvim pričama zamazivate oči.
Odron seljački
Pa vi politicari to radite od vrtica do fakulteta gurate svoju djecu prije ostalih
Bivsa direktorica i aktuelna pedagogica - ALMA AVDIĆ (SDA).
On koji je sluzbeno vozilo koristio obilazeci stranacke skupove kako bi glumio elitu svojim fanovima nama prosipa pricu o skromnosti? Dusa draga, tesko mu pada sto mu je dijete privilegovano.
eto iznenadio se, sve nam je tako
Pisam se ja na te premijere, ministre, nebitni kad izadju iz svog kantona kamoli dalje i to ufura da je nesto, cuj u Lukavcu hahaha pa to nije ni na kartu ucrtano, e bijedno jadna
Toga ima i u Sarajevu u svakoj školi
Ne znam u drugim školama,ali u Lukavcu djeca poslije IV razreda se ponovo miješaju i prave se ti elitni razredi.Ja sam od I do VIII išao sa istom djecom,naviknete jedni na druge odmalena jednostavno.Pored toga,u ovoj školi se sve zataškava od juna,nema informacija,sve je isto i nikakve posebne mjere nisu uvedene izuzev kamera,ako to šta znači.
Tako je i u Sarajevu godinama. Steli se da djeca bogatih idu skupa u razredima a uciteljice i ucitelji se otimaju da vode iste zbog poklona i stela. Sirotilju bacili posebno jbg.