Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa najbolje da ih smjeste u hotele Holiday i Europe u Sarajevu, jer fini su to ljudi. IOM ih je slučajno označio kao prijetnju.
Najbolje da ove sto su za pritvora smjeste u sjediste Klixa i IOMa
Zasto ne salju nazad u Srbiju ......
Može pritvorila jedinica ali u Sirokom brijegu ili Bijeljini.
Juretić će ovo prodati kao i sve do sad. Zar neko očekuje nešto od osobe koja je dala Dodiku 4.delegata a kandidirala amidžića .Taj je teški izdajnik.
Dobro je bar se neće ubijati po gradu
Hrvatska ima pravo vracati ilegalne migrante koji su usli iz BiH, problem je zasto BiH ne vraca Srbiji??.
Ma sve cemo ih regrutovati puske u ruke i preko drineeeee
Ako je tu iz ne ratnih zemalja , i ako ne trazi politicki azil onda ga vrati od kuda je i dosao .
Ko je dao dozvolu migrantima da prave s*anje?
samo ograda sta trebaju radit sta hoce krast ljudima stvari napadat žene okupljat se u parkovima ubijat se međusobno pravi potez svaka cast
Do kad ce se gurat ova prica o jadnim migrantima? Ima tu vjerovatno i cestitih, ali 98% su ološi i kriminalci i tako ih treba i tretirat, putujes bez dokumenata, ko zna ko si. Samo je stvar srece sto se nije vec desila neka velika tragedija gdje ce stradat neko od ovih divljaka. Nisu za Europu.
Klasičan fašistički govor mržnje prema izbjeglicama koji samo prolaze kroz BiH. Smrt fašizmu!!!
Uzas je ovo.
Duge cijevi su da brane migrante ako suprotna strana granice podje zandarati i po kampu.
Tamni Vilajet, ništa novo!!!
Šta ćre dozvola? Petokolonaši više i nekriju da su peta kolona i da rade kako stranac naredi,evo ih cijeli dan mole preklinju šmite de nametni molimo te mi smo fgr
Kme kme kme. Petokolonasi su odgovorni i za stanje u Siriji i drugo, inace nebi bilo izbjeglica na svijetu. Koja niskost. Nadam se da si maloljetan i da ces neke stvari kasnije shvatiti i nauciti.