Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolest
Za ove stvari moras biti ozbiljno poremecen.
Kako smo mi glupo etničko pleme tkz Bosnjaci nekada Dobri Bošnjanjin a uvijek i zauvijek Bosanci. 😉 Nevjerovatno je da i dalje iz merhamta pružamo ruke ovim ljudima. Katar u je Njemačka doživjela a babuni ☦ iz Srbije i Hrvatske i domaći izdajnici NIKADA.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Chetnik, eto ko..
Ovo nije bolest. Bolest je opravdanje. Ovo je cista mrznja, sovinizam, poriv za genocidom i žeđ za krvlju drugih i drugacijih. Jednom rijecju Srbi (uz izuzetak nekolicine normalnih).
A na to sve, pored fontane stoji statua bude, da ZEN bude potpun.
Ortoped nacionalista. Zbrisao odmah u srbiju i dok je bježao javio da je tijelo donio da ga ko fol proučava.
Poređenje srba sa Njemcima je neukusno.Biti srbin je ozbiljna dijagnoza...Naravno postoji vrlo mali broj koji su bili i ostali normalni.Dosta ce vode proteći do iskupljenja za sve što su uradili i dalje rade.To je samo po sebi velika nesreca.
Za ovakve monstrume samo je jedno rješenje!!! Šteta što nema smrtne kazne
Suvišno je bilo šta reći za umno bolesni narod koji podržava i skriva ovo.. Inshallah doci ce sve to na naplatu
Kakva osoba moras biti. Kakav vjernik moras biti. Kako svirep moras biti. Kakva mrznja mora biti
Bosanski pravoslavci, ili ti daytonski srbi, koji su na strani ovih i ovakvih ce osjetiti sta je karma i kolo srece, neka kosmicka pravda podjeli metastaze,sve po zaslugama.
Ugledat. Ugledat. Ugledat se na Azerbaijan.
Morali sve kopirati od najgorih. Josef Mengele, njemački nacistički liječnik koji je stekao nadimak Anđeo Smrti zbog svojeg rada u Auschwitzu i drugim koncentracijskom logorima. Vršio je okrutne pokuse na ljudima, a bio je zadužen i za organizaciju logora: u plinske komore otpravio je 400.000 ljudi, kao i Adolf Eichmann.
Moralne ljudske nakaze su i oni koji ubise moga oca u Sokolovic koloniji samo zato sto je Srbin.Krivci za to ubistvo su poznati ali nisu nikada procesuirani jer za sud smrt moga oca nista ne znaci.Eto o ovome jadniku sto ga nadjose ispod fontane pise cijela BiH , moga pokojnog oca samo se ja sjetim i pisem ponekad ovako da mi bude lakse.
Svakodnevno se potvrđuju moje riječi. Proklet bio ko zaboravio i oprostio.
A tom 'doktoru' ortopedu, pun profil prijatelja sa muslimanskim imenima, bezbeli ovih bošnjaka muslimana... I ne bi me iznenadilo da i nakon ovog otkrića kažu 'dobar je to čovjek, samo za nauku koristio'....
BL9192 pa ko je doktor
Morbidno! Od čega je mozak vlasnika fontane?
👏BRAVO 👏 Odavno nije objavljen smisleniji i aktuelniji članak. Dok belosvjetski i povampireni mediji sa istim protagonistima u BiH čereče Salku na zahtjev srbijanskih vlasti koje negiraju sve dokazane zločine i genocidne namjere. O ovom slučaju samo sa šturom i debilnom izjavom potparolke da je ovaj 'ljekar' kosti koristio u naučne svrhe Ko ima imalo pameti i išaret mu je dosta, a ne ovolike urotne konstrukcije protiv Bosne i Bošnjaka....