Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo, ali ovo treba uraditi HDZ iz Tomislavgrada i drugih okolnih gradova, a ne sarajevski.
Ovo je bio ne HDZ, već HDZ 1990 i to sarajevski.
ugledaj te se na nas biscane , mi sa svojim komsijama hrvatima zajedno slavimo Veliku Gospu , na proslavi je 50% muslimana , to je kod nas normalna pojava, a vidim vama istocno bas ne ide sve po planu
to je prava fešta , traje 24 sata , kakvih sandžaklija , pa tu je odojak i rujno vino , kod nas je obicaj da se to jede za veliku gospu , tako ti je kod nas u bihacu
musa , meni se obracaš , ako ne vjeruješ upali auto i pravac međudrazje , pa se sam uvjeri koliko ima ljudi iz grada , a cisto sumnja da si ti iz grada, jel da jesi znao bi za to :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ovo je jedan zaista zanimljiv slucaj. kantonalni odbor politicke stranke donosi pravila ponasanja vjernika ! to ima samo u bih !
Pravi i istinski vjernici te nadrivjernici su s*** ovu zemlju sto se zovr Bosna. Onda kad budemo imali jednog predsjednika, a po nacionalnosti homoseksualca, tada mozda i dobro potece ovom jadnom zemljom.
ako može po vjeroispovijesti nadrealistu i nek bude diktat, samo diktat smiruje ovu našu stoku
Na popisu nikad nece biti bosanaca... nego sve sami bosnjaci, srbi i hrvati.. tako da se nece vakvima nikad ni guzica smiriti... tako i na cjelom Balkanu... kako u Francuskoj svi francuzi... a nigdje tunizana, alziraca, gala (da gali jos postoje u Bretaniji-zapadna Francuska)... a mi kao nemozemo tako... budale
Pa oni su gospu lazirali,a da vas ne isfoliraju kako su fini
TO SU ONI STO UJUTRO KAZU ....DOBRO JUTRO KOMSIJA....
Da li ja mogu zamolit da preuzmem ovu bocu kad se uviđaj završi... Treba mi, a nemam . . .
Uvijek par budala napravi nevolje stotinama, ako ne i hiljadama, neduznih ljudi. Zato generaliziranje u ovakvim situacijama treba ostaviti po strani.
Kad bi ovako sve političke partije direktno komunicirale sa svojim glasačkim tijelom, u ovoj bi državi bilo puno bolje živjeti. Nažalost HDZ '90 je jedna od rijetkih partija koje čini mi se imaju neki princip i drže se tog principa, zato i jesu na dnu političke scene jer da bi danas bio u vrhu moraš da lažeš glupom narodu, jer je narod i naučio samo na laži i mutljavinu. Sve u svemu, ovaj napad je za svaku osudu i isto onako kako IZ mora da se "pere" zbog ISIL-ovih zločina na drugom kraju svijeta, tako i sve hrvatske partije moraju da se peru zbog ovih domaćih terorista. Još jedino nisam čuo srpske političare nit njihove vjerske vođe da osude četničke pokrete kojih je iz dana u dan sve više.
Bravo za izjavu.
Pošaljite ambasadora i konzula RH pa nek se izvinu, kad su znali doći u Živinice i pricati kako su Rvati u Živinicama ugroženi nek sad odu u Tomislav grad i izvinu se ugroženima
Pa nisu hrvati to , to su naši bosanci kretwni , ništa bolji od onih mundžosa . sve ista govna !
HDZ 1990 ne daje domaće zadaće .To radi HDZ BiH.
SVAKI ISTINSKI VJERNIK JE ISTINSKI VJERNIK ITO SE ZNA ODVJEKA
TAKOJE JARANEMOJ ZIVIJO TI MENI
JARANE MOJ DANASSAM NESTO SPECIJALNO PAMETAN DASI TI MENI ZIV IZDRAV JARANE MOJ
ne treba biti vjernik pa znati da se ne treba igrati plinskom bocom. takav nacin zabave, je sam po sebi, i bez nacionalistickih ispada, zabrinjavajuci. nacionalisticki ispadi obogaceni psihopatskim ispadima bi trebali biti briga cijele zajednice, npr. tomislavgrada, a ne samo politicara tog grada. kad nesto nije normalno, nije, bez obzira ko to radi, i s kojim ciljem.
gmizavac sledbenici