Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako me.je razočarao ovaj lik
Svi zaboravljaju Hazima sa snimka...ovjerenie listiće i Asimovog čovjeka.Bahtanoviću spavaš li mirno sad?
gdje ce se udarit na demokratsku SDA, inace odlicje demokratije
Samo se ne smije dozvoliti da vrijeme ucini svoje i da se zaboravi na sve ovo ( kako to kod nas gotovo uvijek i bude ). Procesuirati slucaj do kraja i ucesnike u sramoti sankcionisati nemilosrdno.
ovdje ko ne moze guzit' igrat kosarke i glumit... bavi se politikom
Gofrombalkan ovo za Vretu je istina a ima jos puno toga. Nije on bas postenjacina kako se zeli prikazati. Procitaj malo njegove komentare na stranici NS Ilidza kako komentarise svoje protivnike iz drugih stranska. Istina je I za njegovu sestru Elviru a zet Haris Alihodzic je bio SDA kandidat pod brojem 34. Proguglaj malo pa progledaj : https://bgs.ba/upravni-i-nadzorni-odbor/
Nosi vnago napolje..igrate na kartu osjecanja ovog naroda u vezi vjere,agresije,invalida,a ond akad se dokopate funkcija orgijate kad zajasete ne popustate
Ako BOG da cemo vako ako BOG da ako BOG da ..sve u ime BOGA pogane radnje ..munafici
Jesi li se borio za ovo Delaliću, jesi lindiontijela izgubio da bi narod lagao, ti si samo jedan lopov više
Sve spomenute skinuti sa funkcija poslati u zatvor i zabraniti do kraja života rad u bilo kojem organu države, entiteta, kantona, grada, opštine, mjesne zajednice itd itd
@aqmegabaa Saberi se hajvanjštino sda-ovska.. Reci ti Dzaferovicu i Komsicu, I oni su bili ispred vječne vatre. Nisi odrastao zadatku bota, jer ne znaš gdje se obiljezava,tj.provaljujes se. Ovaj post ti je jedino sto si uradio danas.idi sad u centralu sda botova po sendvič sa jednim redom salame, bez namaza. Nisi produktivan, kao ni 90% sda kadra.
Znate li da gosp. Sabahudin Delalić vozi Q7 AUDI. Zaradio ...
Širenje korona virusa je mala maca, kako brzo se snimak proširio...
Kurton....gladež pohLepni
Niko neće sa smećem da se zabavlja
Vas bivsi clan Elvis Vreto je losom procjenom stranke dobio mandat kada je usao o Skupstinu umjesto Forte,iako su neki kandidati imali duplo vise glasova na izborima. Uvijek je bio Memiceva (SDA) ruka, ima sestru uhljeba u UO JU Biblioteke Sarajeva, zet Haris Alihodzic mu je bio kandidat ispred SDA stranke za Novi grad. Na kraju vam je okrenuo ledja da bi I sebe dobro uhljebio.
Zato je bivši :).., da je bio u sda, oni bi ga unaprijedila da bude konkurencija Sarajliću, prvi do Bakira i Sebije. Btw.sda botu.. Vreto je pošten i te tvoje izmišljene priče, pričaj sda djeci pred spavanje. Hajd sad po sendvič u centralu sda botova.
Asime spasi me...