Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MGM firma iz Kaknja koja se javila, a i Novalić potvrdio, za nabavku vakcina vlasnika Mensura Mušije koji je 2016-te osuđen u ZE na: 1 god zatvora i da vrati 1 milion u budžet, utaja poreza. Može li iko pošten nabaviti vakcine i da
more pošten kao npr. u KS forto potpiso da uvoznik mišomora gavrilov jaran turulja istaknuti kadar nip-a nabavi
Zar stvarno neko misli da ako se do danas i odabere firma, da će ista u obećanom roku nabaviti vakcine. Ma hajte molim vas.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A šta će građani poduzet ako niko ne dostavi dokumentaciju? Ili ako se vakcine ne nabave ni za deset dana. Ništa! Čekat će da sve prođe samo od sebe da se mogu vratiti u svoje torove.
Evi sad je 20:25 a majmuni se jos nisu dogovorili.
Ne morate cekati 16:00, slobodno pitajte Fadila jer on vec zna ❤️🇧🇦❤️
kakvi idioti, odlučili se upravo za astra zeneku. normalan ne może u to povjerovati.
Srećom nisu sve firme iz Sarajeva
Bingo 😂
Fikrete Fikrete Fikreeeteeeeee, Fadilleee Fadiileeee Fadddilleeeeee, .... kada se ovo zaori na tribinama ako Bog daaaa, ... pa ono predah pa opet, .. Fikreteeee Fikreeteeeee Fikreteeeeeee, ... Faddddiillleee Faddillelee Faddilleeeee Sollaaaačččččeeeeee Sooolllaaaččeeee Solaaaačeeeeee,..
Iza prozora nemirnog sna.. osjecam njihove sjeneee.. gledam kako kroz zidove plesu.. kurvini siiinovi...zatvori gubicu nije vrijedna zanata... istresi gorcinu do kraja.... na strateskim mjestima njihovi ljudi... kurvini siiinovi...Lutke od krvi i bez trunke ideja.. ubice na cesti...losa noc, bjezim iz grada, oni dolazeee..Hladna noc pred velike dogadjaje... ne zelim vise da se sjecam... znali su gdje ce me naci kurvini sinovi...Tik Tak...
ovo je se samo i ČEKALO ? Počinju IGRE BEZ GRANICA !!!
Bez obzira na žrtve,kao i u slučaju respiratora,određeni centri moči pokušavaju na sve načine da spriječe ili kompromituju nabavku vakcina.
Pa eto ko sprijecava i obstruira sve u drzavi?? To svi znaju ko je u pitanju, oni koji se mogu vakcinisati uz pomoc dvojnog drzavljanstva i koji su spremni zrtvovati i svoj narod za pozicije...
Jedino prioritetnije od nabavke vakcina je rusenje vlade,tj.saucesnika u masovnom pomoru stanovnistva.
E sada ide dok se komisija sastane pa rok žalbe pa dok prođe rok za žalbu pa dok onda oni nabave pa dok plate i nema pola Bosne
Vi kupite te tri vrste vakcina (na nasu crnu zalost), ja vakcinu ni u kom slucaju necu primiti. Zasto ne trazite ponudu osim za te tri najgore (uz put...Johnson&Johnson jos nije ni odobrena za upotrebu), za Pfizer...Moderna. AstraZeneka ne smiju dobivati osobe preko 60 god. Ko ce odgovarati za nuspojave koje mogu biti fatalne....KO ODGOVARA.
Boca za zamorcice
Ne znam vala sta mi vise očekujemo od smradova koji nam kroje sudbinu zadnjih 30 godina... Nek nam je Bog dragi na pomoci.
Mrš više i vi i vaše procedure. Pobiste ovaj narod samo da se zadovolje nekakve forme, sram da vas bude.