Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da izbjegnu Real i Bayern
majmuni Bosnjacki Covic zovnuo trojku da bi sad cekao da Bakir i SDA sto vise drzave proda ....majmuni gluupi
😂😂👍🏻
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa to bi moglo biti gledanije od zrijeba za ligu prvaka 🤣🤣🤣🤣🤣
Idu tople kuglice
Vlast trebaju biti SDS SDP i DF i takvi jaki sa 55 ruku u prestavnickom i 45 u Domu naroda sa malim Čovićem sa 15 razgovarati. Konaković to minira jer je igrač ZG. Ko to ne vidi on je ahmak za politiku. Mediji su vec kupljeni i to ne razrađuju od strane raznih lobija
Neka Konjaković i Nikšić koaliraju sa HDZ - eto im vlasti koju toliko žele.
Zaista je nevjerovatno da nakon 30 godina pljačke, korupcije, nepotizma, izdaje i nesposobnosti ovaj gluppi narod ponovo da povjerenje SDA..spasio se ko je pobjego odavde...
Slažem se, ali groteskno je da ih naslijede opet SDA-ovci preobučeni u druge dresove. I pritom veoma naklonjeni Čoviću i HDZ-u.
I ja se slažem s tobom ali ekipa oko Bakira je ipak najgora opcija..on i ta ekipa su nas i doveli u ovu situaciju...
Neka dovedu Sašu Popovića koji će skandirati:" Daljeee ideeee, dalje ideeee..."!!! Neka bude sve na nivou. Kad je sve cirkus neka i bude cirkus :)
Bjezi Nuksicu od njega bacit ce sihire na teba ko na Zeljka
STOLICA, HEBO GLADNE, SIROMAŠNE, NEZAPOSLENE I OBESPRAVLJENE 💯🐄🐃🐂🇧🇦 NIKAD VIŠE NA IZBORE ________________________LOPOVI________________________
Strani faktor je preko domaćih medijskih jurišnika (Face tv. Avaz, NGO...) napravio situaciju da svi drugi mogu nastupati ujedinjeno, samo Bošnjaci ne smiju u jedan jedinstveni blok. Jedinstvo drugih je tzv. MZ poželjno ali nije poželjno za Bošnjake. Oni moraju biti usitnjeni u političke blokove.
Bošnjaci, samo ujedinjenje! Nemojte da vas zabave ovim dnevnopolitičkim prepucavanjima od kojih nemamo nikakve koristi, vaša pažnja mora biti uvijek i uvijek usmjerena na naše zajedničke velike neprijatelje preko Drine i Une!
Ko god bude , sretno mu bilo ! Vremena sto dolaze su nesto najgore u sto bi nasa BiH mogla zapasti !!! Mislite na narod i DRZAVU !!! Zaboravite karijere i milione ! Mi sve vidimo i znamo danas !!!!
žrijeb me nije mazio kad je me u ovu vukojebinu bacio
Hahahahahah pa jel moguće, ovakav Zakon nema ni u Tunguziji, mislim da su velike šanse da žrijebom izvuku Real Madrid ili Bajern Minhen 🤣🤣🤣🤣🤣 Ovakav Zakon može samo nama nametnuti i zabiberiti kontra svih Deklaracija o ljudskim pravima i slobodama, nema šta racionalno od visokog predstavnika koji je Njemac i naših susjeda Hrvatske, fino su se dogovorili i fino su nam nametnuli, a mi u BiH šutimo, a nekad i navijamo, da nije smiješno bilo bi žalosno
Strani faktor je preko domaćih medijskih jurišnika (Face tv. Avaz, NGO...) napravio situaciju da svi drugi mogu nastupati ujedinjeno, samo Bošnjaci ne smiju u jedan jedinstveni blok. Jedinstvo drugih je tzv. MZ poželjno ali nije poželjno za Bošnjake. Oni moraju biti usitnjeni u političke blokove.
Kripto ljevičari Nikšić i Forto te kripto desničar Konaković, koja je razlika među njima? Nikakva, jedino su ljevičari prva dvojica jer su sjedili sa lijeve strane Marphija, a onaj je desničar jer je sjedio sa desne strane Marphija. Koja je to beskičmena bagra, minule 4 g. svo vrijeme tvrdili neće sa nacionalistima - a sad prave šatro programske koalicije sa HDZ i SNSD-om.
Nema ovdje zrijeba. Bice papaka za SDOOOO.
Što nam ga Šmit zaprži, vi se Bošnjaci koljite, a ja sam obezbjedio HDZ za vijek vijekova. Demokratija, nema šta.