Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebaju li muškarci doći prerušeni u bake, iz pijeteta i radi podsećanja kako su to radile ustaške junačine u Blajburgu?
Zasto antifasisti odbijaju da poduzmu nesto u vezi chetnickih pirovanja po Podrinju? Zasto im je mrsko protestovati u vezi respiratora ali su spremni napraviti Sarajevu incident zbog mise?
svaka čast
Hrvati su fašisti. Ende.
Još jedan dokaz da jesu. 👆 Govor mržnje, težnja ka silovanju. Crvu, ponosiš li se time što pripadaš fašističkom plemenu?
Bas se inate cuj misa za sve narode Tito svaka čast.
Ne znam što tolika pompa oko mise molite za koga hoćete briga me možda bi bilo najbolje da je hitler vladao ovim prostorima ne bi danas bježali u njemačku od ovih domaćih seljačina i kabadahija
Stoka ustaška
https://historija.info/2018/08/20/kud-narodna-vojska-prodje-kako-su-partizani-oslobodili-nevesinje/
Uzp, ratni profiteri, ratni zločinci, zašto se ne održi misa za pobijene Bošnjačke, Srbe u logorima takozvane Herceg Bosne a vi Bošnjaci, Srbi, Jevreji i ostali navalite na more u Hrvatsku punite Budžet!!!!!!! Dozovite se pameti!!!!!!
Gosp. Vinko pljunuli ste na svoju čast, kako čovjek toliko časnog uradi za ovu zemlju Bosanski i na kraju završi ovako Zašto gosp. PULJIĆU?!
Sram da ih bude!
kazu Obicna misa, a zatvoreno sve oko katolicke dzamije, isto da Franjo dolazi
Cijeli civilizovani svijet je osudio ustashke zločine. Pitanje za sve one koji ih podržavaju, ili koji podržavaju misu za nevine Blajburške žrtve: Zašto crkva nije osudila ustashke zločine, zašto se nije ogradila od njih i zašto nije odala počast svim nevinim ustashkim žrtvama, kojih je bilo mnogo, mnogo više!?
@HrvatskiVitez95 Ne smeta nikome sve dok se ne održava na njihovom teritoriju. Zato im je EU zabranila obilježavanje stradanja na svojoj teritoriji! Samo izrazito glup i neinteligentan čovjek može držati mise zločincima!
Antifašizam i antifašističke ideje su danas zastarjele i samo se protokolarno obilježavaju u zapadnim zemljama,osim u Rusiji!Danas su nove ideje i nova vremena,gdje u Evropi vlada islamofobija,ksenofobija,populizam..i to moramo shvatiti i razumjeti!S antifašizmom nećemo garant u EU,ni Srbija,ni CG,a ovi koji slave Bleiburg,uništavaju Partizansko groblje ,ruše Stari most,otvaraju konc logore Heliodrom,Dretelj,presude za UZP takvi su postali član EU?Duboko razmisliti o ovom?
Ustaški dernek, ukratko.
Covic sigurno, kristo, onaj klempo ljubic i mislim onaj mrlje cavara a da i bevanda
sutra kazu opet neki dernek