Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neko sa Crne Americke Liste.
Neki Hrvat najrealnije da vodi ovo, jer je Hrvatska vec u uniji. Eventualno Bošnjak, ali Srbin nikako, jer smo mi narod koji voli da kontrira, i nismo takticni nimalo
Jeste li toliko naivni, od EU nema nista, nikada Bosna nece u EU, zato sto je EU kriscanska a ne demokratska. I to je vise presmjesno naglasavati.
Daj ba ljudi, nije valjda da vjerujemo jos uvijek u deda mraza :D Nema nista od ovoga, svima nam je to jasno valjda?
Dajte nam sijedog smrdljivog Rud o nju, onog koji voli najesti bijelog luka i prasetine, on ce bolje da pregovara smrdljivih zvalja, ako mu zafali smrada uhvatit ce veliki sijedi rudonja znoja izmedzu velikih sm rdljivih testisa takvi nas treba da predstavljaju predvodnici primitivizma koji se nikad ne kupaju!
Valjda bi trebao dodig , on je najpametniji, najelokventniji, najkulturniji, najljepši ......
Makedonija pregovara od 2005 tako da ovo ništa ne znači.
Makedonija je imala spor oko imena, pa jezika. Bosnu mogu blokirati samo najbogatije zemlje EU, a i drugacija je geopoliticka situcija, mladi iz BiH im svakako dolaze tako da primili nas ili ne, dolazimo 😂
Jel to neka zeza, da neko ko koci cijelo vrijeme bude na celu integracija i time pripise sve zasluge RSu, a od rata koce sve zivo. Do sad bi bili u EU da nisu blokirali.
Sekdić Finci, sve ostalo bolje da ne pocinjemo. Ako nam se posreći pa Milanovic ostane od rječi, i barem jednom ucini nesto dobro za BiH , ova dilema konstitutivnih ubleha pada u vodu.
Neka ja cu
Gledaj pregovarača teško se EU kad dodzu 🤣🤣🤣🤣
za ovo se ubio silajdzic samo sto se ne bavi politikom vec 10 godina
Pa trojka Nešić,Ramo Isak....
Zahiragic
Mora se ici na kompromis.hhh
Ozbiljan portal stavio Sanju Vulić na listu za glasanje.
malo da se nasmijemo