Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zimske sluzbe vise nece biti iznenadjene snijegom u januaru!
Kako Bolan pozitivne ? Planeta umire , jeste normalni?
Ajde Klixu okani nas sumornih predviđanje majke ti...
Snijeg i minusi su otezavajuca okolnost za balkansku sirotinju.Bit ce kisa na proljece.Na zapadu odavno jedu splacine a zive po 90 godina,tako da nista specijalno.
Sta god Klix objavi ulje poskupi, pa Dokle vise…
To samo Spržo mòre objasnit.
Po klix clancima se vidi da je odliv mozgova uzeo maha I medju novinarima.
Otkad je Greta na ovo ukazivala. Takav vakat da vrijeme divlja a šejtan sihre razbaco po dunjaluku i džini letaju i ulaze u insane kad hoće da hin na haram i zulum navade. Ni zikr haira ne donosi, dova uzaman, a od sadake nema selameta. Kijahmet će. Pametnom ihšaret dosta.
🤦‍♂️
Planeta je sasvim uredu, ljudi ne valjaju, što bi rekao Dzordz Karlin
Earth is gonna be fine, but we are fooked haha
Eto nikad se nije desilo da u januaru nema snijega i da je zima blaga
Moje misljenje je da kalendar treba vratit nekoliko mjeseci unazad kao sto se radi svakih nekoliko stotina godina, npr sad treba da je 10 mjesec, tako nece biti sneg u maju ili aprilu.
Kakve god budu klimatske promjene u manjem BiH entitetu ili g.nocidstanu ce se nastaviti uzgajat krmad,to tamo jedino uspjeva,bez obzira na vrijeme.
Brate ako niste do sada skontali da zapad može kontrolirati vrijeme vi ste ludi
Smatram se tehnički obrazovanim čovjekom ali za vrijeme rata pa i na ovamo na nebu sam vidio stvari koje ne mogu objasniti sadašnjom tehnologijom i razumom. Tako da amatram da si 100% u pravu
Bombastican naslov....ovi novinari i tzv analiticari nisu normalni. Nece snijeg padati gdje kada i koliko kome odgovara
kakve bolan masline pocrkafemo od zedji nema vode bez snijeg ovdje .. ko god misli da je ovo ok nije normalan
Pa ne pijem snijeg. Ajde oladite sa tom panikom vazda
Tačno je da aktuelno globalno zatopljenje ima i pozitivnih strana, ali negativne strane izrazito preovladavaju. Od globalnih problema sa proizvodnjom hrane u sušnijim područjima, nestašicama vode, zaslanjivanjem priobalnih ravnica, kao i navodnjavanog zemljišta, zatim podizanja nivoa mora itd. U uslovima rastuće svjetske populacije, siromašne zemlje će najviše naj., a sa time eto ti i gladi, masovnih migracija i političkih problema, a možda i ratova. Dakle, nije šala.
ma spadamo u siromasne zemlje tako da./
A onda udare suprotnosti i eto