Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od koljevke pa do groba- Najljepse je Tursko doba.Oj Mostaru grade mio ,oduvjek si (turski)bosansko-hercegovacki bio.
10mil je malo papci, jer kad se otvori on ce uvijek ostati otvoren, k'nate? k'nate kurac moj!
Saturday, 08 May @ 11:57:13 BiH: Još tri organizacije iz BiH na crnoj listi pomagača terorista Iz veleposlanstva SAD-a u Sarajevu potvrđeno je u petak, 7. svibnja, da je na osnovi čvrstih dokaza, ministarstvo financija SAD-a blokiralo račune trima humanitarnim organizacijama, Al Furqan ... ... Al-Haramain – Al Masjed Aqsa Charity Foundation, te uredu u BiH organizacije Taibah International, piše današnji San. Te organizacije su optužene da financijski pomažu Al-Qaidu, piše isti list te navodi kako je potvrđeno iz veleposlanstva SAD-a da su svi potrebni podatci dostavljeni Odboru Ujedinjenih naroda za borbu protiv terorizma, ali da nisu željeli otkriti jesu li te informacije dostavljene i bh. vlastima. Inače, administracija američkog predsjednika Georgea Busha naredila je u četvrtak, 6. svibnja, bankama u SAD-u da zamrznu svu imovinu koja pripada tim organizacijama. Zatraženo je i od UN-a da te organizacije dodaju na listu onih za koje se vjeruje da financiraju terorističke organizacije, a ukoliko se to dogodi, sve članice UN-a učinit će isto što i SAD. Zahtjev za zamrzavanje imovine ovim organizacijama u BiH, u petak još nije bio stigao u Tužiteljstvo BiH, ali glavni tužitelj Marinko Jurčević je kazao da očekuje dolazak tog zahtjeva. Ministar pravosuđa BiH Slobodan Kovač također je kazao za list San kako nije dobio nikakav papir o zamrzavanju imovine. Inače, Al-Haramain već se nalazi na poznatoj američkoj crnoj listi. Posljednji put u BiH ona je spominjana krajem prošle godine kada je zatraženo da se zabrani rad travničke organizacije "Vezit" uz koju je bio spominjan Hasan Durgut, a prema tadašnjim navodima, radilo se samo o preregistraciji Al-Haramaina. I Al-Furqanu je rad zabranjen ranije, ali su, prema američkim izvorima, oni aktivnosti nastavili kroz druge dvije organizacije –Sirat i Istikamet. Navodi se da je Al-Furqan povezan i s Global Reilef Fonudation, za koje se tvrdi da financijski pomažu Al-Qaidu i druge terorističke organizacije, a s tom organizacijom veze ima i Taibah International, donosi današnji San. (nina)
ti hrvat si pravi cigan! i hrvati srusili,hrvati propali!...stari most se pravi od nas ne od vas..picko jedna niko vam vise nece znam ja kako je svi prolaze vase kuce,butike, i vi ste propali u Hercegovini sad se spakuj i jebi mater i onda MARS U HR!!!!
Hoce li nam Edo majjka zapjevati na otvaranju old bridge-a? S obzirom da ga je nesto krenulo sa hercegovcima:)))
I vrime je vise,Hrvati platili,Hrvati gradili, hrvatski most u HRVATSKOM gradu MOSTARU!!!!
za komenatora!! Pa napushi se kurcine ....OK!!
MOGLI SU OBNOVITI POLA SREBRENICE ZA 10 MILIONA MARAKA(SAMO OTVARANJE A DI JOS 15 STO SU DALE EVROPSKE ZEMLJ) AJDE SVE SKUPA VREDI PAR MILIONA A OSTALO SU LOPOVI UZELI SEBI NA CELU SA SAFETOM ORUCEVICEM(BIVSI BECKI DZEPAROS) I SAD TOLIKO OKO TOGA MOSTA JEBO IH ON ZATO ZUGAJU STO IMAJU VELIKU KORIST ODNJEGA NE O TRANZITU PREKO NJEGA NEGO SVOJE VILE STO SU NAPRAVILI SULEJMAN TIHIC;SAFET ORUCEVIC...
10 miliooooona. Joj kad ga srusim.
ma sta se zezate nesmije ga nitko taketi
ma jebo vas most smrdljivi
E pa care mnogo se stvari desilo u posljednih 10-ak godina. Za mnoge nas Stari Most je postao simbol naseg prezivljavanja. Za komenatora ili komentatora Takvi kao ti nesmiju ni prismrditi ne mostu nego ni Starom Gradu tako da su ti male sanse za rusenje.
ma komentator srusi cemo mi tebi facu;)...ili netreba vec ti je!..
Mostarci ne izmisljajte. o starom mostu se ni prije rata nije vodila briga. Bio je on i te kako nestabilan jos tad. tad vas to nije zanimalo. Bio je vazan samo vas dragi Tito. Jebo vas most...Srusit cu ja njega.
Sad ce opet most biti znak mnogim proizvodima kao i prije rata... npr. na kesi za makarone...