Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da im nije stradao međunarodni aerodrom???
A oni imaju struju kad je suncano?
Jesul obustavljeni letovi aviona? :vvv
To se može destiti samo kod vas u Sarajevu. Trebinjski aerodrom je jedini u Evropi na kojem u posljednjih 10 godina nikada nisu bili obustavljeni letovi! :D:D: jbg. nije ih ni bilo
preskupe su cigare na eirportu u trebinju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kaze mi jaran maloprije na telefon kad neko jace prdne u Trebinju nestane struje a kamo li ovakva "nepogoda" kad se desi.
Jebiga da nema Tuzle cela RS bi ostala bez struje...nije ni cudo sto Srbi toliko hoce da ostanu u Bosni, ali izgleda da je Federacija odlucila da se resava balasta...ili je obrnuto... :).
Pa kakva je ovo vijest? :D oj Boze,pa logicno je da su moguci nestanci električne energije prilikom grmljavina i nevremena....
nema hercegovca 92 garant je u mraku uz svijecu kandilo.
Ejs , da nije Began ostao dole bez struje :O
Trebinje Trebinje kad me vidiš jebi me !!!
ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj kako ce dodikov aerodrom funkcionisat imajul se agregate,a nemogu ni agregati uspjet i ako ih imaju.koce onu silu napojit strujom.
Trebinjski aerodrom je jedini na svijetu koju pod zemljom ima svoj nuklearni reaktor za proizvodnju električne energije,instalisane snage 15 TW.Iako je prvenstveno namijenjen za potrebe samog aerodroma,taj reaktor sluzi i za masovno obogaćivanje najviših funkcionera tog aerodroma.Naravno ovo sto sam naveo se nista ne zna,to je tajna :)))
psttttttttttttt nemoj dalje da se cuje jedino je nas dragi TITO i dodik uspijo izgradit aerodrom TITO Zeljava kod Bihaca a dodik trebinjski,nazalost unistise Bihacki cetnici sa petokrakom a ovaj ce dodikov vehabije,hahhahah.