Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
“Do sada je Bosna i Hercegovina donacijama dobila 70.000 doza vakcina...” Ne cekaju donacije kad treba kupiti novi vozni park, kad iz drzavnog budzeta i brendirane gace kupuju, tu su prvi i najbolji. A lijekova po bolnicama nema.
Meni jos uvijek nije jasno kako jedini ne mozemo nabaviti direktno vakcine? Znam da nas je covax zeznuo ali..
@990 ma normalno da mozemo. Nego je narod strankama na vlasti na posljednjem mjestu i cisti trosak. Zato je i bila prica o ratu. Niko i ne spominje vakcine. Najbolje bi bilo da nas nema. Kada se malo zakuha, pocne prica o nabavci, nekakvim pismima namjere k... palcima i sve dok narod ne "zaboravi".
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mogli su utrpat i raji narudžbe s AliExpressa usput...
😂😂😂
Ne daju nam robu iz EU jer mi nismo u EU. Ujedno su nabili cijenu shippinga do nebesa u proteklih godinu dana. Staklo za mobitel 2 dolara, a za shipping traže 90 dolara.
Prosim danju prosim nocu sramota od drzave.smanjuju svijesno stanovnistvo nije niko glup vise vidi se sta se radi.budzet da se rastereti svakog koga virus pobere njima bolje i za budzet.
Od ove se kose oči i jede puno riža 😑🇨🇳
https://vaccineimpact.com/2021/7766-dead-330218-injuries-european-database-of-adverse-drug-reactions-for-covid-19-vaccines/
Sadakistan. Očekuje se i sadaka iz naprednog Zimbabvea i Laosa narednog mjeseca.
idemooo donacije donacije!!! #guzovačaaaforever
Da treba nabaviti kakvog novog audija sve bi moglo,pa eto narode ne zaboravite i otvorite oci za naredno glasanje
Sto tako doncijama ne trazite i vozila i ostalo za svoje udobne fotelje. Haram vam bilo
Ovi nasi bas odlucili da nas vakcinisu samo od hedije. Uzas
Ovi nasi bas odlucili da nas vakcinisu samo od hedije. Uzas
Kriza Bakir jos 50 000 sto je obecao
China Aid...
Hoce li ovi marke potrositi na injekcije? Sadaka drzava.
Kod Kineza nista nije đaba,sve ce oni naplatit ovo kroz 5G ugovore i autoputeve
Prosi Bisera Prosi ...
ima li iko sposoban da naruci vakcine osim da prosimo po svijetu,,toliki novac,,ali preca je fotelja i zamjena voznog parka ipak modeli vozila 2019 su zastarili,, fujj drzavo prosjacjka