Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto ce reci da bi bio uspjesan ne mozes ostat u bosni...
5 babinih sinova se ne slaze s kontatacijom :)
babo im napravio po 2 profila svima,nek ima babin ebac
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Huškački portal Klix.ba. U vremenu kada svi trebamo pomoci jedni drugima, i kada je cijela ova lijepa zemlja uz nase zmajeve, krenu huškački clanci na Klixu. Portal zlo.
LOL pa pola države su bile izbjeglice šta je tu posebno
Može li proći i jedan dan, a da se ne spominju i komentarišu genocid, ubijanja itd. To se ne može zaboraviti svakako i ne treba, ali sada nam je potrebna pozitivnost. Političari rade to što rade, i ne gledaju ko je čiji.
Cuj , lijepio slike sa mundijala u Italiji (1990) i to u proljece 1992 i jos gledao u americki tim.Ja sam u ratu svasta prezivio i vjerujem da i njemu nije bilo lako , ali zasto neke stvari filmizirati-amerikanizirati (da ne kazem lagati). Treba govoriti istinu pa ako ide i glava nek ide.
zato ta ispaćena djeca su danas prije svega LJUDINE,a onda fudbaleri
I Modriću su Srbi ubili djeda ------------------------------------------ DA, ALI SU TO URADILI SRBIJANSKI ZLOCINCI, NE PRVI KOMSIJA VLAH ORTODOKSNI KAO IBISEVICEVOG DJEDU!
Papane pusti sad to!
"KENJAN" I TVOJE PREZIME SE ZAVRŠAVA NA IĆ ŠTO ZNAČI DA JE NEKI TVOJ POGANI PREDAK IZ HRIŠČANSKE PREŠAO NA VJERU KOJA BAŠTINI TERORIZAM,ZLOSTAVLJANJE ŽENA,UDAJU DJEVOJČICA(PEDOFILIJU),ŽIVOT S TUDJE GRBAČE,POLTRONSTVO ITD. ŠTETA ŠTO TEBE NEKO NIJE ROKNO.
POGLEDAJ TI OVIH ORTODOKSNIH VLASKIH SA KARPATA SISLIH POGANI, KAKO ONI PISU? ONO TIPOVI PRICAJU KAKO SU AMEBE BILE SRPSKE, A NEMAJU U JEBENOM GLAVNOM GRADU GENOCIDNE TVOREVINE BLUCI GROBLJA ORTODOKSNO VLASKOG STARIJEG OD 100 GODINA?
I Modriću su Srbi ubili djeda pa ne vristi o tome na svakom koraku ko nacionalista Vedad Ibišević.
Lovren je otisao zato sto mu je Susak dao domovnicu i putovnicu, tako da je mogao putovati po svijetu i imati status u Hrvatskoj kao da je pravi Hrvat, a ne katolicki Bosnjak i da je tamo rodjen.
Ne zna se ko je gori, Keno ili Kliks. Prava lovacko-ribolovacka pricica. "Lijepim ti ja slicice, kad cetnik na vrata....."
Cuj 90 zalupao trener?Pa nije tada rat poceo p.izda ti materina lazljiva.
Ubio ga prvi komsija,daj ime i prezime.Zasto svi kazu samo prvi komsija napisi ime i prezime
Koje li si ti sličice lijepio u album na početku rata, da mi je znati... Ili je možda kod tebe rat počeo 1990.? Prosvjetli nas, možda smo svi u zabludi... Ili ste možda vi u dijaspori, a i veliki broj muslimana ovde toliko utonuli u tu svoju bolesnu mržnju da su vam se četnici sa kalašnjikovima priviđali dvije godine ranije. I zamisli, svi ste "čudom" preživjeli, čak ste otišli i u SAD... Što ne ostadoste da se borite, kad ste već tolike patriote?
Gledajući TV saznao sam da je Ibiševića majka sakrila u jarku i pobjegla u šumu od paravojnih formacija, a da je njegovog djeda ubio prvi komšija. ----------------------------------------------------------------- a da je njegovog djeda ubio prvi komšija. a da je njegovog djeda ubio prvi komšija. a da je njegovog djeda ubio prvi komšija. a da je njegovog djeda ubio prvi komšija. a da je njegovog djeda ubio prvi komšija. a da je njegovog djeda ubio prvi komšija. a da je njegovog djeda ubio prvi komšija. a da je njegovog djeda ubio prvi komšija. a da je njegovog djeda ubio prvi komšija. a da je njegovog djeda ubio prvi komšija. a da je njegovog djeda ubio prvi komšija. a da je njegovog djeda ubio prvi komšija. a da je njegovog djeda ubio prvi komšija. a da je njegovog djeda ubio prvi komšija. a da je njegovog djeda ubio prvi komšija. a da je njegovog djeda ubio prvi komšija.
Nebitan članak onako da se naglasi da su ovi momci eto Bošnjački nikako Bosanski....
Šta je samton??? Klix ti expresno izbrisao inače poglup komentar :)
a jebla vas vise tuzna historija... pa svi smo imali sranja, ajde nastavite zivjet...
bilo pa proslo... desit ce se jos milion puta s obzirom kakvi smo...