Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kitite se tudjim perijem :) bravo politicari svi se vi ista goHvna.....
tako je. ni bananu nisu zasluzhili.
hajmo sad malo kupit jeftine politicke poene......... sinoc Lagumdzija medu rajom lafo prati utakmicu, ogrnuo sal BiH :))))))))))))) smijesno!!!!!
Zato je vi političari ne predstavljate nikako , svi vas se stidimo !!
al zato vi usafunjali političari na sve moguće načine radite da sjebete ovdašnje narode, da ih zavadite, da im bacite kost i obogatite se preko njihovih leđa! marš u 100 pm stoko felerična!
Tačno tako kebo mišiću mali , ali isto tako si ti i tebi slični ljigavci, već više od dvadeset godina pokazali kako ne treba i nevalja a još uvijek se tu metiljate i šupljirate. Fuj !
Uspjeh reprezentacije BiH u bilo kojem sportu je dostignuti nivo bratstva i jedinstva, sve drugo je neuspjeh nacionalizma.
Ovaj novi urednik klixa Vele nastavio uredjivati kao da je jos u avazu. Dosta vise sa forsiranjem kradoncicevih pulena kao sto je ovaj senilni djedo. Od kako znam za sebe ovaj poltron je uvijek u vlasti i na nekoj funkciji. Fujjj
Kebo: Rukometaši i nogometaši su pokazali kako se predstavlja BiH A ti kebo kako se izdaje BIH..
...vidi ovog, neumoran je za svoje godine...ono je cak ustalo sto ranije jutros i zakazalo press konferenciju da on iskaze svoje vidjenje sportskih aktivnosti ma fuj...je.bem ja onog koji je ikad glasaao za tebe i takve kao ti!
zapisujte ove što čestitaju i navijaju preko "novina" i ... jednostavno ... ne glasati za njih :-)
kamo srece da ste vi politicari izvukli neke zakljucke iz svega toga
al ste zatl vi pokazali kako se NE prikazuje BIH
politicari poklopite se usima, nikome nisu potrebna vasa saopstenja!
SIDRAN: "Još uz sve to, televizija BiH nam pošalje dva najgora komentatora, i po jezik i po utakmicu, da prenose iz Brazila, pa narod okreće kanale i traži gdje će drugo gledati prijenos... Ili, na koncu, mora utišati ton svog televizora." I da osvojimo Prvenstvo, onaj što rovi kontejnere, rovio bi i dalje Bosnu i Hercegovinu trese nezapamćena fudbalska euforija uoči večerašnje utakmice protiv Argentine na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. Tim povodom se javno oglašavaju mnogi, pišu se statusi na društvenim mrežama, daju izjave i prognoze, a s razlogom se potpiruje navijačka euforija. Novinska agencija Patria (NAP) zatražila je od akademika Abdulaha Sidrana, najvećeg živućeg bosanskog pjesnika da i on, s tim u vezi, da svoj komentar i izjavu. No, umjesto toga, a uz dozvolu autora, objavit ćemo njegovo privatno pismo, odnosno odgovor na naš upit da progovori koju „pametnu“ uoči utakmice na Mundijalu “Dragi Tariče, ti znaš da se moja razmišljanja i 'pogledi' rijetko uklapaju u tzv. kolektivno poimanje stvari... Ono što bih ja tim povodom pisao ili kazivao ne treba ni tebi ni tvojoj agenciji. I ne treba da kvarim opće, takvo i takvo, raspoloženje Inače, ako me pitaš, zgražavam se nad šutnjom (svih naših faktora) nakon premlaćivanja one Bošnjakinje što se vratila u svoje selo pokraj Zvornika. A, koji dan ranije bijaše ono nasilje nad povratnikom kod Čapljine - sve to sada prekriva nogometna euforija koju mediji tako mahnito rasplamsavaju kao da ćemo, osvojenjem kakve bilo titule, svi mi, i naša jadna Bosna, istog časa kročiti u Džennet! Tj. Dženet će aterirati u Bosnu! Pa da i osvojimo titulu svjetskoga prvaka u nogometu, reci mi - šta bi od tog imo' ojađeni bosanski čovjek? Sve bi berićete, ljepote i svako 'pozitivno brojanje' od toga sebi na revere okačila Vlast, Režim, Stranke...a onaj što rovi kontejnere, rovio bi ih i dalje... Penzija 70-godišnjeg akademika Sidrana ostala bi 350 KM, lopovi svi na svojim mjestima, netaknuti i sretni...i - gdje smo bili? Niđe! Šta smo radili? Euforisali oko nogometa. Podsjećam te na onu, ne znam čiju mudrost: ko je jednom progledao, nikada više nije oka sklopio! Taj sam. pozdrav i selam, SIdran P. S. Još uz sve to, televizija BiH nam pošalje dva najgora komentatora, i po jezik i po utakmicu, da prenose iz Brazila, pa narod okreće kanale i traži gdje će drugo gledati prijenos... Ili, na koncu, mora utišati ton svog televizora."
Kebo ne seri!