BiH
13

Kebo: Rukometaši i nogometaši su pokazali kako se predstavlja BiH

FENA
Foto: Klix.ba
Foto: Klix.ba
Potpredsjednik Federacije BiH Mirsad Kebo uputio je čestitku rukometnoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine za plasman na Svjetsko prvenstvo u Kataru.

"Uspjeli ste dići rejting našoj zemlji i pokazati je u najboljem svjetlu i čestitam vam na tome", kazao je potpredsjednik FBiH.

Kebo je jučer u Ambasadi BiH u Washingtonu bio počasni gost i s osobljem Ambasade i predstavnicima dijaspore gledao utakmicu Bosna i Hercegovina - Argentina, saopćeno je iz Kabineta potpredsjednika FBiH.

"S ponosom sam gledao našu reprezentaciju koja je imala jakog protivnika i odgovorila mu. Zmajevi su za mene pobjednici i teško je naći riječi kojima opisati ono što smo vidjeli na terenu. Naša nogometna i rukometna reprezentacija ponos su Bosne i Hercegovine i primjer nama kako ovu zemlju voljeti i predstaviti je dostojanstveno. Naši sportisti pokazali su da predstavljaju državu Bosnu i Hercegovinu i izdigli se iznad svega što našoj zemlji priječi put ka napretku. Pobijedili su sve prepreke i čestitam im", kazao je potpredsjednik FBiH.