Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze Kebo izaci iz SDA,ali SDA iz Kebe nece nikada...
E moj Kebo ostalo jos malo do penzije,pa sad malo veslas sa jedne na drugu stranu,jedan dan jedno drugi dan drugo,ma nakrao si se ti za medalju.
SDA škola. Samo blokiraj i blokiraj i blokiraj dok ih neko ne poubija ko mačke, mamu im parazitsku.
svi čemo mi glasati za njih..opet
Prelazi u sbb pa izvolite
Hoće li povuČi?
Kao i uvijek,presipanje iz supljeg u prazno,to rade 20 godina sto ne bi nastavili,kada ta politika prolazi,samo vuku jadni narod za nos
Kakvi politicki mrtvaci vode ovu drzavu, strahota
konju jedan
Ja bi sad malo ovo, pa bi ono ... joj kako kradu vrijeme za svoje lopovluke, to nije normalno.
Najveci uhljup na politickoj sceni, u veoma jakoj konkurenciji uhljupa. Frajer opstaje godinama na visokim funkcijama, a nikad nista nije uradio, osim sto je oslobodio navijace u Listici. SDA ljigo ljigavi.
Ovaj Kebo je tipicaj primjer SDA-ove politike, Odluci se za jedno, pa povuce odluku da bi se sto vise odugovlacilo. Jadni napacen narod sa ovakvim "strucnjacima" koji ne smiju da se suoce sa problemom nego ih samo guraju pod tepih...
sda ha?
Ja mislim da jest.
To je taj dugogodisnji kadar SDA koji vise voli da postoji komisija kojoj je istekao mandat a ne da se napokon rijesi taj problem i uvede red u sistem.
Kebo ne zna na koju bi stranu...
Joj ove SDA, samo je vazno ko je gdje, na kojoj poziciji, ko gospodari kojim sektorom, preduzecem, itd.
Oni se samo igraju, jedan donese odluku drugi povuce i tako u krug...