Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tesko onom ko vama padne u sake
Zeli ukinuti izmjestanje van BiH, a dovodi vanjske specijaliste da obave operativni zahvat. BRAVOOOO!!! Menadzerske sposobnosti kao u swdmogodisnjeg djeteta. A gdjw je na slici gospodja "agregatno stanje"? Da nije djavo dosao na naplatu?
Opet je na radost mnogih, KCUS. postao vodeća zdravstvena ustanova ,a sve zahvaljujući prof.Izetbegović.Doktori koji rade u KCUS su mladi ali stručni.Oni što su otišli,svakako im je i bilo vrijeme da idu u penziju.Jednostavno smjena generacija se desila,to je nezaustavljiv proces.Došli mlađi doktori,puni energije i znanja.Uvedene su mnoge novine na većini klinika.Prof.Izetbegović je mudro uvodi reformu zdravstva,koja je već pokazala pozitivne promjene.
Nemoj mi ovu reklamu za vene među plućne bolesti Sebija.
Povecane plate radnicima u KCUS samo je jedan od poteza prof.Izetbegovic.Zena samo radi, dok su bivsi direktori samo putovali na racun pacijenata i uposlenika.Zato nije bilo "gaze" kako to jedna propala novina cesto napise.
Ima i onih koji samo kihnu pa pravac u Stambol na pregled...
Smijesni su komentari onih koji ne rade u KCUSu i onih koji i neznaju koliko se radi u KCUSu, a koji uporno zele oblatiti i ocrniti rad KCUSa, jednog od najboljih i najvecih zdravstvenih centara u drzavi. Zlobnici mozete i da crknete, ali KCUS na celu sa gospodjom Izetbegovic je najbolji!!!
ja razumijem da si sda poltron, al laganje je zabranjeno
Zlobnici mogu da pisu sta hoce.Istina je samo da je prof.Izetbegovic uvela red i vratila dugove. Svaka cast i samo tako nastavite.
Seka je jednostavno KRALJICA!!!
KCUS je najbolja bolnica u BiH. Bravooo KCUS i prof.Izetbegovic.Sve klinike odlicno funkcionisu i to je za svaku pohvalu.
@ezek Jest, jest...kako da nije. Ona je svojim primjerom pokazala kako sve funkcionise i koje strucnjake ima na klinici.
KCUS JE NAJBOLJI! LJUBOMORCI MOGU SAMO DA LAJUUU
SAMO TAKO NASTAVITE PROFESORICA JE NAJNOLJI MENADŽER U BIH ŠTA JE SVE URADILA ZA OVO KRATKO VRIJEME SVAKA ČAST PROF KRALJICA STE
@Pluton953 Pa i nije bas za pohvalu rezultat koliko specijalista manje na klinici za ovako kratko vrijeme. Ako je gubitak strucnog kadra za pohvalu, onda je odradila odlican posao.
Odlicno KCUS. NASTAVITE TAKO! SRETAN DAN DRZAVNOSTI JEDINE NAM BIH!