Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaže Vranić uposlio novi kadar, jeste ali po Domovima zdravlja. Po 6 šalteruša iza pulta tqba po instagramu dok 120 duša stoji u redu kod svije doktorice. Sebiju ćete praviti od blata, balijanderi neuki!
taba* dvije*
u mojoj općini u dz fali ljekara opće prakse. u zadnjih par godina tri ljekara koja su trebala dobiti stalan radni odnos dobili otkaze. po jedan ljekar radi u prvoj i u drugoj smjeni, imaju i cca 80 pacijenata dnevno... kadra u bolnici također nedostaje, bila sam svjedok, na abdominalnoj hirurgiji, prvi sprat rade dva tehničara i na muškom i ženskom odjelu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bolje bi bilo Vraniću da malo sredi domove zdravlja, tamo je situacija kritična.
Zna se sta radi, sabotira KCUS jer je Sebija gore pa pokusava izazvati nezadovoljstvo i prikazati lose upravljanje...
Dosta je to tacno da na klinikama nedostaje sestara u dezurama i to ima vec 20 mozda i 30 godina ali zato se do 16 sati one privilegovane guraju .uzicama i na klinikama i u ambulantama na DIP - u.Zalosno je da od 16 sati danas pa sve do 07 sati narednog dana dezuraju 2 sestre na 30 i vise pacijenata a pocesto i samo jedna.
niti je bivsa bila cista niti ce ova ikada od lazova jedino Ako sultanija oprecati svojim zigom onda moze.
Ma bravo Vraniću, da te nema trebalo bi te izmisliti.Osloboditi se kriminalaca i unaprijediti zdravstvo je goruči problem.
KUM najgore je nesto sto postoji,prije nekoliko dana bratu moga zeta pozlilo,do tog trenutka zdravom covjeku,doktori ga pregledaju odrade ct i kuci ga posalji kao sve je ok,sutra dan covjek nesnosljive bolove dobije ponovo bolnica kad pred njima poceo krv da povraca,operacija za dva dana preminuo,covjek od 49 godina..uzrok smrti sespsa koja se desila tu noc kada stručnjaci na ct u vide da je sve ok..JADOVI JADNI
I vranic i gavran kapetanovic isti otpad, jedan ne pusta fotelju a drugi bi sjeo na 4 da moze samo daj privatluka i love iza 4 sata. Ko ne vjeruje nek ode mu u privatnu kliniku kod skenderije
VRANIC, NESPOSOBNI DOKTOR KOJI JE ZA CITAVU GODINU RADIO 2 DO 3 OPERACIJE, RADI NARAVNO ZA TROJKU I SAMO OPSTU BOLNICU A SVE PROTIV KLINICKOG CENTRA.
KCUS je za mene zona sumraka i gnijezdo uhljeba, nehljeba i kriminalaca.
sigurno radis u toj bolnici uhljebe pa kenjas jer si dupelizac nipa i ostalih nametnutnih ali je bitno da si uhljeb mamu vam izdajnicku jbm lezihljebovici i dupelizci mrš
Vraniću, Domovi zdravlja su katastrofa, Ovo ako namjerno radiš prema KSCU haram ti bilo, ako ti uopće znaš šta ne haram!?
trazili ste gledajte
Pa nivo ove vlade se svede na uvodjenje posebnih na Ginekoloski odjel. Samo im je falio Ismet na slici da se zagrle
Vranic imao 0 operacija godisnje. On se vidi tom logikom,logiCno :)
Logicno je da bez osoblja nema ni usluge! Ne shvatam samo sta ovdje nije jasno? KCUS je grad u gradu. Hiljade pacijenata i ljudi. Odlicno rade svoj posao.
Moje je mišljenje da je Vranić genrator svih problema u zdravstvu.