Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam bio svjedok kad je inspekcija upala u trgovinu jednom privatniku.Zato narode prijavite svakoga na koga mislite da zarađuje haram na tuđoj muci!!!
"Horde Zla su se u ranim jutarnjim satima zaputili ka Maglaju kako bi učestvovali u akciji čišćenja grada i dostavljanja prikupljene pomoći u vidu hrane, vode, higijene... Također usput će obići 'određene' radnje koje vode bezobzirni i bezobrazni vlasnici. http://oi60.tinypic.com/xfxpn5.jpg" https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/10368439_501924409933821_32248153533106537_n.jpg
kakva ba novcana kazna,u przun sa profiterima
Ovo Ministarstvo je tokom dana dobilo veliki broj poziva od građana i udruženja potrošača, a najviše iz Tuzle, koji su se žalili da se pojedini proizvodi na tržištu prodaju po cijeni i do 200 puta višoj od realne. To je sramota. Onaj koji prodaje vodu i mlijeko da bi zaradio na tuđoj muci treba biti svezan i sproveden u zatvor, radnja zatvorena, a roba oduzeta. Izvanredno stanje znači kao da je rat. U takvim situacijama vlada može naložiti i stavljanje u funkciju nečije privatne imovine radi spašavanja života, pa zašto ne i oduzeti robu i zatvoriti radnje onima koji pokušavaju da se obogate na tuđoj nevolji, kazao je ministar trgovine Federacije BiH Milorad Bahilj. (24sata.hr) Aferim! Naklon do poda!
Treba stoku hapsiti!!!!!
...sve je dobro dok litra ulja nije 80 maraka...
Kako se uvijek ostavlj prostora za svercanje... Sta znaci nerealno? Jel to mozda litar vode 5 il 10 maraka.. Il ipak kako za koga?
male su to kazne......
POZDRAVLJAM PREDLOG!!! Samo trebale su i vece da budu...
Odma streljat... gdje ce u ovim trenucima na tudjoj muci zaradjivat...
ama najbolja kazna bi bilo kinesko mučenje...ali ni to ne bi bilo dovoljno...