Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mrš lopovi. Koliko ukradete, a kunete se Bogom. Da Bog da za lijekove dali.
Islamska zajednica = SDA. E sad kad znaju za sav kriminal SDA oni i dalje pomažu SDA kriminalcima i sebe nazivaju mislimanima. Šta se desilo sa pravim vjernicima? Ovo su sve licemjer do licemjera
Uredu je što otvaraš džamije,kad ćeš zatvoriti islamizaciju u bih koja nije ništa drugi sem Bogohuljenje i ruganja Bogu.
Uredu je što otvaraš džamije,kad ćeš zatvoriti islamizaciju u bih koja nije ništa drugi sem Bogohuljenje i ruganja Bogu.
Rijedak svijetli primjer u turobnoj svakodnevnici
To treba spojiti sa Sarajevskim kantonom
Kasno. Svi biraju sad Bećirovića. IZ se može pripremiti na reforme
Ako cete kao i do sad...nemojte,puno je
A do sada?
Ako budete pomagali kao raspodjelu Vitri od 11 milijona uplacenog novca od naroda i vjernika vi podjelite jedva milijon .Stvarno ste humani nema sta ,zalosno je ali istina kad se vakufsko zemljiste pertvara u biznis mocnika za izgradnju luksuzni objekata , da ni mrtvi niosu mirni u svom grobu.
Kako si ti pomogao u toj općini? Nečim? Bilo čim? "Zahvalio je reisu-l-ulemi i Islamskoj zajednici BiH na pomoći prilikom izgradnje jednog stambenog objekta za povratničku porodicu na prostoru te lokalne zajednice te podršku za realizaciju projekta opremanja prostorija za omladinu u Hrenovici."
U kladionicu ti...
Je li halal stimati radno mjesto? Ima ih kod glumca ako zatreba Reisu.
Stiže redovna predizborna tura sadake za krezze.
Da li je sunet ili grijeh podrzavati kriminalce i ubice? Hvala na vjerskim uputama.