Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"smijeru"? Jao novinara.
Gdje je 3.? Sprema se za rat 😂
Vrieme je za potpunu decentralizaciju...tri proračuna..svatko svoje poreze..zakone..institucije. jedino valuta zajednička. Dosta je bilo Sarajeva. Neka im bošnjaci pune porezima.
☝ ako ne pase a ti preko drine, tamo ti je mjesto I tako!
Ma nema rata do 2025. Davno dogovoreno. Na višem nivou. Do tada politička tražilica, pa ako ne upali pustit će nas da se ponovo koljemo. Do nas je hoćemo li to dozvoliti. Bolje reći dopustiti. U međuvremenu može biti lokalnih trzavica koje će blagovremeno smiriti. I to je to. Info iz prve ruke. Spavajte mirno još nekoliko goduna.
Ako je 'nazočan' i 'ozračje'. onda je 'informirao' a ne 'informisao'. Da ne idem dalje.
Ako bi došlo do ratne situacije smanjio bi im se broj konzumenata
.oni bi da se riješi politička kriza a akteri toga im u dubokoj duhovnoj krizi. Bolje reći bez ostali bez vjere imorala
Necete glasa dobit
Primjeri pravilne uporabe su sljedeći: pogrešno: Ideš u krivom smijeru. > Ideš u krivom smjeru. pogrešno: Što smijeraš? > Što smjeraš?
Nazalost,ja vam vise ne vjerujem.Istini za volju,da su pravi vjernici vodili narode niko danas nebi krao,ali koliko je vjere u ovim ljudima??. Bogomolje su trebale odgojiti ljude da ne kradu,da ne daju mito,da ne sute na korupciju,da se bore za slobodu govora,da podrze komsiju u toj borbi.Ali ljudi su pognuli glave ,sto vide ne vide i sutke odlaze. Kladionice pune,nasilje svuda i samo cekamo da nam drugi pomognu. Kao da su nasi problemi najgori na svijetu.Duhovna snaga 0.
Prodajem motke za plastenik
A u kojem smiiiiiiiiiijeru idu klixovi novinari? U smiiiiiiiiiijeru kontra smiiiiiiiiiijera osnovne škole?
"Religija je nastala kad je prvi prevarant sreo prvu budalu"
Dodik vodi zemlju u rat,a bosanski politicari umjesto da proglase vanrednu situaciju i dignu borbenu gotovost, ne rade nista!
@kenny30..Dragan Bursac:”Dodik vodi zemlju u rat.Treba ga uhapsiti!!!”
svi se vi na racun drzave bogatite, prljava vam je vjera botovi
izdvojeno.ba za patriote!