Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Kasumovicu, debili nikad nece shvatiti da je saradnja kljuc modernih drustava.Kao sto funkcijonise i EU
Fudo osvojio si najvise glasova u Federaciji cijeloj. Nemas vremena vise za ublehe i hodanje. Vrati zeničanima projektima i razvojem nemas vremena a sada imas ogromnu većinu i u vijecu. Hocemo djela a ne rijeci. Djela u milionima KM a ne jeftini asfalt za sela od 200 000 KM. Trzni se i oduzi narodu sto te stavise na broj 1 u FBIH.
Kasumoviću uživa u trijumfu, ali ja bi na njegovom mjestu bio jako zabrinut jer poduzetnici jednog grada od 100k stanovnika ne mogu genrirati svega 1.8 mlrd. km, svega 300 mil. više od Širokog Brijega s 29k stanovnika. Takva gospodarska slika mi govori da je u Zenici jako puno socijale i grad s tako slabom gospodarsko aktivnosti je osuđen na demografsko i gospodarsko propadanje. Ako će negdje bukniti socijalni nemiri, to će biti Zenica.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Zamisli samo Fuad sam protiv masinerije SDA koji su potrosili milione u kampanju sirom federacije i sve su pokusali da bi ih covjek pomeo i to razvalio sam kao pojedinac i pored svih belaja koje mu je SDA radila u Zenoici. Cak je i mejt dzaferovic otisao da glasa za SDA ali dzaba. Razvalio ih Fuad sa 30.000 glasova ccccccc
jaro i Fuad je bio 20+ godina SDA
Sta pise u Kur'anu casnom “O vi koji vjerujete, učinite pokajanje Allahu iskreno, da bi Gospodar vaš preko ružnih postupaka vaših prešao i da bi vas u džennetske bašče, kroz koje će rijeke teći, uveo…” Cak i najgora olos kroz cijeli zivot moze da se pokaje dan prije smrti u grubom prevodu i postane bolji covjek. Tako je i sa strankom SDA, budes unutra, najgora si olos i onda se pokajes i izadjes iz septicke jame
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Fudo zavrni rukave ovaj mandat i oduži se građanima. Sela si sva ispoštovao. Zenica još čeka da vidi hoćeš li nešto uraditi.
Mislim da Drašku ne treba savjeta. Prije bi on mogao savjetovati.
dobar načelnik čim kao nezavisan kandidat dobije tolike glasove
Procitah negdje: "Naime, nakon 30 godina kontinuirane i suverene vladavine, Sebiji Izetbegović pošlo je za rukom ono što nije međunarodnoj zajednici, opozicionim strankama, brojnim medijima, silnim nevladinim organizacijama i kompletnoj građanskoj javnosti zajedno: da bude glavni okidač društvene energije koja će narasti, objediniti se i srušiti SDA s vlasti."
Dobro je Kasumoviću, budi dostojansven svoje pobjede
kratko jedi govna
Izbori prosli ... Vrijeme za otreznjenu stvarnost. Reko bi covjek bit ce med i mlijeko , a ono Fudo jos prica.
Super!
Valjda Banja Luci a ne Banjoj
Ja nikako ne mogu da skontam nas. Zar smo toliko slijepi kod očiju i gluhi kod ušiju. Zar se nikada nećemo opameti...
Fuade torbicom ga...pa .da osjeti zeljezare miris dima
to miki
Kasumoviću, samo gledaj u budućnost i nema potrebe da se okrećeš za prošlošću, zato što se i Stanivuković bavi njome, čak onom i prije kosovskog boja...
Kad se vrati Republika Bosna i Hercegovina i ukinu konstitutivni narodi doće sloboda i prosperitet. Dotad, nula bodova.
Daj ba ne ofiraj se idiote, umjesto da seres, mogao si dopustiti interventnu kardiologiju u kantonalnoj bolnici, ali neka ko hebe srcane bolesnike bitno je da su seljaci dobili 3cm asfalta. To je vjerovatno i savjet Stanivukovicu, daj im asfalt svima i popij po koju sa njima, kupis glasove i olesis se usput.
@StopostoBosanac da je tako lako Dodik bi opuho BL