Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Siđi s facebooka u realnost.
Metodom male privatizacije za vrijeme vladavine SDP-a, odnosno Alijanse, privatizirano je 245 od ukupno 266 preduzeća. Metodom tendera, u vrijeme Alijanse privatizirane su 254 od ukupno 334 firme privatizirane na ovaj način. Svih 747 preduzeća privatiziranih kombinirano - tenderom i metodom javne ponude dionica (JPD), također su privatizirali kadrovi od povjerenja tadašnjeg predsjednika SDP-a Zlatka Lagumdžije.
E to ti najbolje ide Drzi govor i mani se politike Citaj ponesto i tako Nije za tebe politika zeno
Šta se agresora sjatilo na Klix . Za ne povjerovat. Sigurno huja nakon Sambe sinoć. Sve im se sastalo. Žao mi ih je
Trojka je zadužila građane sa čak 694 miliona KM, a ništa nisu uradili za građane, samo podijelili taj novac od kredita svojim članovima i povezanim udruženjima, dok će to građani i naša djeca vraćati. Zašto nisu pomogli ostale građane sa subvencijama grijanja kad su već toliko uzeli kredita i zadužili i našu djecu. Nema gorih lopova, kriminalaca, nepotista, lažova i obmanjivača od tzv. Trojkaša. To više majka ne rađa, uništiše Kanton iz temelja.
Na žalost, preci mnogih koji su danas na vlasti su bili, ili agresori na BiH ili domaći izdajnici, sjeme im se zločinačko zatrlo!
Bosna i Hercegovina i njeni narodi imaju pravo na opstojnost bas koliko i susjedi. Mir svima i sretna Dan državnosti.🇧🇦
Nekako svima usta puna drzavnosti,neka slavlja,partizani,avnoj, uredu ima smisla, ali nigdje branioca ovog rata,njihovog teskog polozaja,a da nije njih bilo i njihove zrtve,sto danas slabo ko postuje i cijeni,nebi bilo ni avnoja,ni Bosne,niko ziv osto nebi,neznam slazete li se,ali to je ziva istina.
Podrska Benjamini, svaka cast!
Bosno i Hercegovino naša domovino!
Svi što negiraju BiH neka lagano ustanu i pogledaju koji pasoš imaju , koje su im tablice na vozilu , osobna dokumenta i za koje pare rade.POCRKAJTE BOSNE IMA A I HERCEGOVINE CUCLAJTE GA
Pa baš zato sto se bar 500 godina borimo za BiH treba da budemo posteni,nepotkupljivi,da nam je BiH na prvom mjestu , a ne da sami sebe ubijamo korupcijom , štelom , prevarama , otimanjem od sirotunje , grabljenje samo sebi kao da ce živjeti 1000 godina.Gori su ovi politicari Bosanski danas od svih neprijatelja BIH u zadnjih 1000 godina
RAJA ZA 🇧🇦🇧🇦❤️❤️🇧🇦🇧🇦❤️❤️ šupci protiv
U Bosni zive Bosanci sve drugo su stranci...najveca podvala stoljeca komunisticke izostavstine..i.i.i..svacija a nicija je dovela do ovoga sto dana imamo..plemenske saveze..torove
Strašno...Dobro ova država ikako postoji, ako ima i promil onih koji ovako misle.