Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turski okupator ubio našeg zadnjeg kralja i od njegove kože napravio bubnjeve. Vođe okupatora imaju ulice i vrtiće po bošnjačkom dijelu BiH.
To bi vi izokrenuli isto kao i Povelju Kulina Bana u Tuzli,zato bolje da ništa ne postavljate!
Benjamina je lutka naša!
Da ste stavili FES Kralju Tvrtku odobrili bi sigurno.
postovana gopodjo - nisam vidio da ste se oglasili glede nedavne pucjave u sarajevu ? koje pucnjave upitacete se, pa kako i ne bi, toliko je tih obracuna i razbojnistava da je to svakodnevnica. ah, da - vaznije je komentriati sto se desava u BL :(
A zašto bi spomenici morali biti u opštinama Centar i Stari Grad? Istorijski muzej je na teritoriji Novo Sarajevo, a tu je sasvim logično da budu spomenici srednjovjekovnim kraljevima. Uostalom, u toj opštini su tri prilično popularna spomenika: spomen park Vraca, maršal Tito u kampusu i Icar konzerva.
Sarajevu treba cijela ulica spomenika kroz cijelu Istoriju od pocetka pisanja . Svako da ima svoj spomenik uz skraceni opis djela koje je doprinio za BiH . A na jednoj strani ulice opisati i one Ratne Zlocince koje zlo su uradili .
Smeta onima jer Tvrtko nije musliman.
Dodik to svojata
Zato sto vecih podanika od Sarajlija nema...
Pa gdje je komentar te osobe o tome zašto blokira?
Slobodno ga posaljite u mistar , ha cu ga ako treba stavit ns sred avlije
Svaka cast, bosanski kraljevi i kraljice su nasa istorija i dugujemo im puno postovanja. Komsijski sateliti nikako da shvate da Bosnjaci ne mrze BiH, oni je vole, normalno je da 1000 godina ranije nije bilo islama ovdje. Ako je to tvoja kuca, nije bitno ko je o njoj brinuo prije 1000 godina, hvala mu! A sateliti hoce da puknu, ni tamo ni vamo....
Sta smo cekali 30 godina da podignemo spomenik. Cekali da se stvari presloze i da oni koji zele unistiti BiH mogu blokirati sta hoce. Donosimo zakone bez da razmisljamo o poslejdicama.
Prošost bila , prošla i ne ponovila se . Jedina istinita istorijska činjenica je Evolucija od Lamarcka i Darwina a ostalo sve je šupla priča
Vi ste potomci Sulejmana Veličanstvenog, kakve vi veze imate sa Tvrtkom?
Nije tačno to su Srbi kao i danas najveći investitor pod brojem 1 je u Srbiji Erduan a u Federaciji nema ga u prvih 10. Za vrijeme sultana Srbiji je dao državu a ubili Kapetana Garfaševića jer je tražio autonomiju.Itd.