Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba se dotaknuti i Duduka koji je položio zakletvu da radi za BiH, a riječju i djelom čini suprotno. Pošto se radi o direktno i očitom kršenju položene zakletve, riječ je o izravnom krivičnom djelu. Zašto šutite o tome?
@Android Knego Protiv njega je pokrenuto 15 krivicnih prijava za govor mrznje, antiustavno djelovanje, negiranje genocida, korupciju itd. Sve prijave zavrsile su u ladici .
Znaci ponistenje rs
Ja slike jeli ovo ona kad igraju saha i naredzuju da tuku pofalice klosari sad u prdekanu SVAKA SRPSKA. ISTORIJA I PRICA NEKA JE STVORENA GENOCIDOM A PAZI KOD NJIH SRBA JE TO DATUM POBJEDE A NE PORAZA BOG TE MAZNO
Obavezno treba procesuirati sve te koljace i to na onaj nacin ko sto su ga u hagu popusili samo kad sad. Mladic dobije dozivotnu. Jos vise navaliti i ukinuti. Sumsku je vidite i sami da je stvorena na genocidu fujjjj
Ne to je pravna stecevina EU i Medjunarodne zajednice jer oni drze na vlasti ili dovode na vlast one koji su cinili ili podrzavaju genocid i zlocine .. i uz to Spasavaju srbiju od genocida i ako znaju Istinu.. sve je to stecevina pravna EU i Medjun zajednice
Svi znamo kad je Turcin dosao na ove prostore i pred Bosanski narod postavio uvjete.Okupator k,o okupator,isto kao i Rimljanin ili Madjar ili Svabo...Uvjet je bio ili uzmite nasu religiju i sve ok ili ce mo vam sve zensko izjebati i jos kuluk ucinit...pametni izabrase religiju(ionako imaginarna stvar,nedokazano),ostadose im zene ocuvane i na miru zivjese a ovi drugi izabrase da im Turcin dobrovoljno sve zensko pokara i krv im promjeni u tursku tokom 500 godinja bahildisanja...??? Hahaa
Cetnik-karavlah je jedno smrdljivo zaostalo stvorenje ,polu-covjek,polu-zivotinja koje je Turcin kao svoje sluge dovukao na ove prostore a usput im sve zensko 500 godina istaslacio tako da im je cak i krvnu sliku promjenio tako da sad svi lice na cistokrvnog turcina Vladu Divca.....sve naucno i historijski dokazano pa brabonjci mogu kur.u plakat...!!!
Posuti pepelom sve genocidne tekovine, a svima koji ismijavaju i slave genocid, novcanu i zatvorsku kaznu da se nauce moralu i dozovu pameti
Teško je genocidašima uticati na savjest i moral,pošto oni toga nemaju.Krvoloci su to bez imalo savjesti i morala,jer da umaju minimum toga nikada nebi činili ovakva zvjerstva,da mi oproste zvijeri što ih upoređujem sa njima.
Terra, TVOJOJ DJIKANSKOJ KEVURDI SE KVASI USMRDJELA VLASKA NEOPRANA CAPI, KAD MI GA JE LIZALA.
Zrtve su prepustene same sebi. Nekih 12 ili vise godina od presude za genocid u Srebrenici i niko nista nije poduzeo. Onda imamo UZP presudu gdje koja se eksplicitno odnosti na Hrvatsku i HDZ i opet nista. Problem je sto nemamo sposobnog politicara i nemamo strategije. Ovo je sve mahlska kleptomanija, vlast, uhljebljavanje. Bakir i Niksic su invalidi. Nema tu muskarca i covjeka. Vidi sta se radi po USK i Bihacu.. ma ne spominju ih ni u vicu.
Uzalud vam trud i dosadni ste. Vas cilj je unitarna islamska BiH. A to nikome u MZ ne pada na pamet. RS je zacementirana.
@TangoSaTornjacima Vi zacementirani jos od bitke na Kosovu, unistio vas kompleks vjecitog gubitnika i nema vam spasa, do sudnjeg dana bit cete problem covjecanstva.
Zasto niko nije spominjao u Srebrenicu u Dejtonu kad je potpisivan sporazum? Zasto je niko nije pominjao u godinama nakon zavrsetka rata nego tek od 2000 i neke? Moze li mi neko objasniti?
Najvaznije je ukinuti genocidnu tvorevinu jer bi tim cinom MZ uradila jedan vid izvinjenja prema nevinim zrtvama a ojacati centralizaciju drzave BIH i da svi njeni zitelji budu jednaki i ravnopravni na svakom njeno pedlju.
Ja stvarno ne kontam zasto ljudi unazaduju nase drzave sto misle da su ratni zlocinci nesto za hvalit il ponosit.Svi se hvataju za pricu oni su nas ubijali.Dobro kontam ubijali su nase ljude i kraj price.Ne se i dalje se mrzit.Dok god mi ne prestanemo sve ce vise bit ratni zlocinaca i nacionalne mrznje.
Najveći zločinci poslije Hitlera i jedini presuđeni genocidaši na europskom tlu, i KAO TAKVI 'eroji za 80+% kvazi srba. Treba biti svjestan te činjenice, pa početi od toga.