Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel se on zove, Garvrilo, Cubrilo, Stanojlo, Manojlo…Jezdimir, Stanimir nema tu covjeka!
Ko ga je postavio za zamjenika sudije u Tuzli? To je gore.
Sve treba protjerati preko Drine ove genocidaše
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
probajte napraviti sliku u glavi. vojnik udje u stan u visegradu, izvede 18godisnjeg momka, ni krivog ni diznog, ni za jednu stvar na ovom svijetu. druge je vjere samo. izvede ga, dovede na most i zakolje. mozete li napraviti sliku u glavi? i takvog ga baci u drinu. takvi su to bolesnici, a sa onima kojima je to drago i milo sto se desilo mi dijelimo teritoriju. zar treba jos nesto dodati?
To je ta crvena komunjarska Tuzla kojom se ponose jugosloveni/Bošnje.... Gledajte koga ste zaposlili. A i Jugosloveni/Bošnje su krenuli istim stopama u Sarajevu da rade... Mentalni sklop Bošnje je za duge i opsežne studije. Nisu ih klali 11 puta do sad.... Da urade još toliko puta ne bi došlo pameti.
Zamislite situaciju da je u Bijeljini sudija bosnjak, koji je u ratu bio vojni sudija npr u Zenici, nema sanse. I opet im ne valja drzava i kao ugrozava ih vecinski narod koji zauzima najmanje drzavnih pozicija. Popustanje je i dovelo do ove situacije
Kako je moguće da u najbrojnijem bošnjačkom kantonu, Tuzli, vaš glavni tuzitelj bude četaljj koji je povezan bez ikakve sumnje i sa Srebrenicom i sa svim zločincima Bratunca??? Evo, kako? Je li vam to neko prinio pištolj u glavu pa ga imenovali?
Zna i Incko za TO.......
Eh sada bih mogao zaplakati, napokon da se nešto dogodi lijepo i to 1 put u životu. Hvala vam
Dodikovi spavači...
Dajte odmah nekog Muhameda na njegovo mesto... Evropska Somalija. Zato 'ovo' neće još dugo da potraje...
Najpoganija drzava na svjetu, dabogda se raspala u milion komada. Karadzicu sve ti 7ebem kud je ne spali do kraja
posaljite ga na biro, takvo neodgovorno ponasanje ne smije se tolerisati od onih koji bi trebali da dijele pravdu
Neodgovorno!!! Dirnuo u osinjak. Htio da radi svoje posao. E nemeree.
Politicari i Sudije, najveca rak rana BiH, najgore vam sve zelimoooooo, VAMA i vasoj djeciii !
bahlijetine polako ciste svojih 15% rezervata od ovih nepoturchenih.
Sta je radio do sad na toj poziciji?! Mi smo stvarno narod za izucavanje 🤪
MI SMO OVOG ČOVJEKA HTJELI PROTJERAT IZ BIJELJINE JER JE SVJEDOČIO PROTIV KARADŽIĆA I MLADIĆA U HAGU. SUPRUGA MU BOŠNJAKINJA, AMATI HRVATICA... AL OVI BOŠNJACI LAŽU... ČIJI LI JE KRIMINAL ZAROVIO...
...kod komunj@ra su bivsi chetalji uvijek bili dobrodosli,pa ta koi kod ovih u Tuzli...bruka i sramota...trebalo je tu Tuzlu pripojiti RS-u,a uzeti Istocno Sarajevo,oni tamo ionako jos uvijek smatraju Beograd glavnim gradom.