Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kuko je sam sebi zaćero što se tiče Tuzlanskog kantona i vlasti u njemu, ali je ušao u državni parlament i izvukao se od zatvora!!! Pobježe papak u Sarajevo!!! Nek su popušili, seljačine!
Nek malo SDA i PDA gledaju kako ovi upravljaju kantonom....Tuzla je uvijek bila i biće multinacionalna, tj.SDP...Sad treba Tuzlake po Banovićima zapošljavat!!! Nek su seljačine izgubile!!!
Svaka Vam čast!!! Tako i treba...
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
EBEM MRTVE SDA ISPRDCIMA NA KLIXU!
Od sda je samo gori pda.
Neće SDP sa SDA, a hoće sa SDA derivatima.
A DF neće sa NAROD I PRAVDA, a hoće sa sda
blago nama sa ovim SBB i SBiH uhljebima...
koji program, de reci konkretno kakav program hoces...pusti suplju
Čujem da će SDP ipak na kraju koalirati sa SDA i da je ovi ovo sce farsa. E to će vam baš biti kraj, od mene nikad više glas, prostitutke.
nece jer to bi im bila propast...