Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
napokon neko da pokrene pitanje sa mrtve tacke ...u sklopu Vrela Bosne dobra destinacija za turiste
Titovi sine, Titovi!!!
Rezidencija je bila Titina al malo sutra. Tu su dernečili: Mikulić, Pozderac, Stojanović, Brigić, Dizdarević, Bijedić, Mesihović, Kurtović a povremeno su imali lumperajke i MM i GP PUT.
@Hamoponovouredu Prije smo i mi mogli isto dernečit i prespavat u parku,love bilo i za njih i za nas ,danas samo oni derneče
Pola tunela ispod Sarajeva je vec zavrseno za drugu namjenu. Sto bi reko boleani drinski hihihi. https://www.blic.rs/vesti/republika-srpska/misteriozna-detonacija-u-sarajevu-cak-se-i-tlo-pomerilo-gradani-uznemireni-niko-ne/7zs1e20
Zna li neko tacan broj tunela ispod sarajeva . Sta je sa onim ispod mejtaša prema firmi Zrak.
dinky00...pa puna je bila i Titovih fabrika gdje su radili hiljade radnika,eto sta je sve covjek napravio i u Jugi i po svijetu ,stvorio drzavu giganta,sigurnu i jaku a sto si ti ili kriminalac ili nacionalista tvoj je problem.
Pa zar nisu načelnici opština I vlasnici teritorije iste
Puna je Bosna Titovih jazbina!
@dinky00 titu ne mozete ni do koljena. Prije tita su ovuda ovce pasle travu.
Tuneli pripadaju NATO. Kao i ovi svi ispod sarajeva. U koje je nato smjestio raketnu bazu. Kad pođu kuci ostavice nama to.
Zivio Marsal Tito 💪🏽
BRENINI ....