Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo daj budzeta i hljeba bez motike. Stvarno ne znam ko moze dati glas ovom otrcanom uhljebu. Pa ljudi dokle više...
Cuj ovog derpaša!!!
Na zalost, SDP se jos nije oslobodio ovakve vrste arogantnih derpaša iz Lagumdzijine skole narcisa, tako da i danas postoje ovakvi debili u SDP tipa Magazinovic Masic i sl ali i takav SDP je bolji od seljacke bagre iz SDA, trenutno na politickoj sceni u BiH najjaci likovi su Hadzibajric, Konakovic, Kojovic, Imamovic, Bogic Bogicevic, Becirovic, Campara (samo da ode iz SDA)
Konačno neko ko se zalaže za ideju “ omladinski hub “ te rješavanju trenutnih problema na savremen i tehnološki način. Samim tim to podstiče mlade na razvijanje svijesti i interesovanja, nadam što većem odazivu!
ne razumijem narod kojemu nikad ništa ne valja, sud bi da donose našoj državi oni koji vide samo negativno, oni koji ne čitaj.. molio bih da se pojedinci malo više potrude i pročitaju ono što Igor govori, možda bi shvatili da upravo ovkav neko može da donese dobre reforme, pa biste svi vi bili manje nezadovoljni.. naprijed čovječe!
ON JE ZAISTA OVDJE PRIKAZAO NAJBITNIJE TAČKE KOJE TREBA MJENJATI i ŠTA FORSIRATI I O ČEMU NAROD MORA DA SE POZABAVI A VI SE OVDJE BAVITE O TOME ODAKLE JE NEKO I KOJE NACIONALNOSTI itd .. dokle više to širenje mržnje, negativnosti i buđenje nacionalizma Moj savjet za vas je da pročitate tekst iznad komentara jer niste.
Ma vi ste pali pennisu za usi.
Prosvijetli nas Igore. Bez tebe nista nema svoj smisao. Tvoja filozofija nedostaje ovom covjecanstvu.
Odakle se ovaj vratio? Samo nam Residat fali.
Spaseni smo... Ovaj Damira Hadzica ucenik je uspio recenicu sastaviti!
vidi Špice malog što je idena veliko, a znam ga jos dok je bio zvaljo iz Valtera Perica
Jest se Kamočaji začešljo i zatego kosu - nada se buđetskom uhljebljavanju. KOji li si ti podmuklac.
Trebali su se zvati APP (AKO PROĐE-PROĐE) Stranka bez jasnog cilja i plana.
ko je ovaj sada nikad cuo nikadvidio odkud ovolika arogancija
Ovaj se ispred SDPa kandidovao za načelnika Općine Centar. Nije mu vlastita familija glasala za njega a nešto se oglašava i proziva,
Igore sto onda sa njima u kolaliciju? I ti izda ko Zeljko.
Vidi ovoga SDA-ovog novog potrčka, kako mu Bedić naredi on posluša.
Jel ovi šiftar, grk, talijan, kinez... Šta je ovo? Kamo Choi