Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Predsjednik ima široke ovlasti. Ali nema ovlasti kršiti ustav", rekao je Becerra za NBC. Sto ti je pravna drzava :))) a ne ko kod nas,sve trulo .
Ako ovaj ne rasturi Ameriku, nece niko.
Ko ce graditi taj zid ? Meksikanci, Kolumbijci ili Bosanci ?
zivim u Bosni....ne tice me se.....ali moram reci....ruzzzan si u pm
ne kontam te.
Jedini političar da radi šta je obećao. Trebamo i mi puknut bedeme oko BiH , da se ogradio.
@Baltazare , zašto , jel imamo problem sa migrantima , zatim više nam zaštićene entitetske/kantonalne linije nego državna granica itd. Zato fino pukneš zid 2 m širok , 6 visok i boli te briga
Plus naravno bodljikava žica na vrhu i dobra armatura u zidovima
Otkako je najavio kandidaturu za predsjednika, čovjek ih je pomeo u svakoj borbi. Nominacija partije, pa predsjednik, vrhovni sud x2, uklanjanje regulativa, evo sad i zid. Šta rade Demokrati za to vrijeme? Kukaju i nazivaju ga idiotom i glupanom. Ako je on glup i idiot, šta su onda tek Demokrati i njegovi protivnici ako ih jedan glupan i idiot pobjeđuje iznova?
Jer je lik psihopata koji abnormalno laže. To je level idiotizma bez presedana, a nema prethodne političke karijere koja pokazuje koliki je odron lik. Mislim ima 2 bankrota i bezbroj afera ali kad ti je IQ 30 ne čuješ dalje od We will make America great again hahahaha https://www.washingtonpost.com/politics/2018/12/30/year-unprecedented-deception-trump-averaged-false-claims-day/?noredirect=on&utm_term=.3e5a0e84cd0a
Mali je tvrdoglav, što jest jest.