Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao sto je CIN napravio slajd o imovini politicara, tako ce uskoro osvanuti i lista BOTOVA i njihovih poslova, rada, zivota....uskoro! Niko nece biti amnestiranih.'Onaj koji zna sta radi i pri tome izaziva zlo, odgovorniji je od onog koji izvrsava' Vidimo se botovi uskoro! ELENAaaaaa!
JESEN JE GODISNJE DOBA KAD ZNAS DA JE TAMO NEGDJE PSECE GOVNO, AL NE ZNAS TACNO GDJE
@204TesllckaBrigada Dzess Cedoo ;)
'https://www.youtube.com/watch?v=4CI3lhyNKfo'.Grupa vjecitih entuzijasta i ljudi koji dijele iste slobdarske poglede su tu da krehnu vatru, da preuzmu odgovornost.VI svi koji ste u zadnju godinu citali i pisali o ELENI, kao personifikaciji totalitarizma i organizovanih mafijaskih grupica koje vladaju, ce dobiti priliku koja se dobija jednom u zivotu.Protesti krecu iz Tuzle, ukljucimo se svi.Vidimo se raja uskoro! Jesen je tu Dunjo Moja!
Elena Causesku bila je rumunska političarka i žena rumunskog diktatora Nikolaja Causeskua. Od 1980. godine je bila zamjenica premijera Rumunije. Zajedno je sa svojim mužem provodila je diktaturu po državi a bila je mnogo omraženija od strane naroda nego sam predsjednik Nikolaj!
Molimo one koji sebe smatraju postenima, a dolaze iz redova SDA mafije, da ne nasjedaju i ne izlaze na ulicu u znak podrske ELENI!Nemojte ljudi, jer rulju je tesko zaustaviti!Ovako imamo sansu da ne bude krvoprolica!ELENA uskoro ide u corku sa Novalicem.
Steta
Samo da bude snijega ❄❄❄
Napokon
mašaAllah neka zime