Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije istina da se bojimo izaći. Danas je subota,prelijepo sunčano vrijeme. Dođite oko 13 sati na korzo da vidite koliko se ljudi boje izaći. Mi se bojimo Klixa i takvih medija koji su spremni prodati večeru za radi par klikova i malo medijske pažnje.
A u Sarajevu situacija 300 puta gora. U Sarajevu psi lutalice bodu noževima
Pazite se na cestama! Uhljebi pod rotacijama i pratnjom nas gaze po putu ko stoku.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sta li ovo u politici treba da prodje ispod radara? Cim je ovakva hajka danima, nesigurnost, sigurnost, milion tema i problema, strucnjaci, ovi, oni, sa cega se treba skrenuti paznja?
Treba da se skrene pažnja sa katastrofalne sigurnosne situacije u Sarajevu gdje dileri trojkinog režima i babini sinovi bliski trojki mogu da se bahate koliko im je volja bez ikakvih posljedica. Jer su upetljani u medjunarodni kriminal što se može i vidjeti ovih dana iz medija. Zašto niko nije organizovao proteste za smjenu ministra MUP KS kad je ubijen Faris Pendek, već šalju Muriza da obara vladu u TK.
Ne treba nasjedati na laži i bolesne ambicije Nedžada Kahrimanovića koji je najglasniji ovih dana a tukao je bivše supruge, maloljetnu kćerku a neki kažu i pokojnu sestru da je tukao. Dva puta osuđivan za porodično nasilje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dokazano da se više voli svalerka od žene pa mi i nije čudo što se desio ovsj slucaj u Tuzli
Nista drugo nego posten covjek mora nositi pistolj da bude spreman za odrone, uhljupe i kabadahije sto se setkaju ulicom i cere se u lice, gmazovi drogirani i poludrogirani. Ne mozes biti pametan, jer ako dozvolis stanje ko u Americi da je naoruzanje dostupno svima, onda djeca ubijaju pistoljima druge ucenike u skoli!
Ja nisam izaso 4 dana nemam hljeba strah me ljudiiiiii
Nije ni Sarajevo ništa bolje,pusti Tuzlu
Vidis policiju sa autima,setaju pjeske,nekako se osjecas siguran,neka ih,tu su za nas,postujes ih,a on izvadi pistolj, i rokne te tek tako, samo eto sto ima autoritet.
Ma treba napraviti zakon kao u americi tko god dodje na tvoj posjed ne pozvan,da ga možeš roknuti kao psa, oruzije slobodno prodavati pa dodji onda
Citam komentare na clanak o Tuzli i vise se Sarajevo spominje u komentarima.Hhahhaha.Jeste bolestan narod.
Možda nije dobra ali u SA je bar 10x gora tako da....
Od kad SDA dođe sa ljaksafonima 92' na vlast samo je gore Kad im samo njuške vidiš sve je jasno.
To sto se desilo je grozno, ali se to desavalo i prije, samo je prije trebalo otici do trafike i kupiti novine. Pa nije svacuja pamet odmah ujutro na mobitelu citala vijesti
Porediti ubistvo u Sarajevu i ovo u Tuzli je nespojivo. Zeleni kmeri pokusavaju to predstaviti kao isto ili slicno, ublaziti katastrofalni sistem koji su izgradili u TK. Ubistvo je (za razliku u SA) nacinio pripadnik sistema, policajac…i pitanje je koliko takvih manijaka hoda ulicom u policijskoj uniformi koja treba biti oličenje povjerenja.
Joj članka pa nije Tuzla Sarajevo da se boje,smanjite doživljaj vi iz klixa
Joj jeste navalili sada na Vladu TK...tako.ste prozirni....sto marvo niste pisali o Sarajevu kada su bila ova silna ubistva...a neeeee Nasa stranka je zabrinuta za stanje u Tuuuzliii...ma marsh
Režimski klix piše kao o lošoj situaciji u TK-u,zato jer o katastrofalnoj sigurnosnoj situaciji u Sarajevu nesmiju od trojkaša .
Narucen clanak. Ima li murisa gdje da protestuje??? A Sarajvo???