Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samira Begić, Sebija Izetbegović, Adisa Kokić-Hinović, Melika Mahmutbegović, Edita Mazić, Belma Pojskić i Kenela Zuko. Njima ne treba jer one rađaju članove SDA, nova pokoljenja uhljeba.
@šta ima ba? Ne znam sto su banovali tvoj komentar, znam da je istina to sto si napisao, to je velika sramota iz koje se vidi da samo misle samo na sebe, nek im dragi Bog da propast na ovome i onome svijetu, amin.
Samira Begić Sebija Izetbegović Adisa Kokić-Hinović Melika Mahmutbegović Edita Mazić Belma Pojskić i Kenela Zuko.\nNjima ne treba jer one rađaju članove SDA nova pokoljenja uhljeba.
@kraftwerk mladomuslimanke radjaju dovoljno djece.Ovdje se radi o starhonkama, koje imaju vec djecu.Da je samo SDA bila susdrzana, moglo bi se samo o njima pricati, nazalost, tu igru su igrali i ovi iz HDZ-a.Kad se upire prstom na nekoga, ne zabori uprijeti i na druge.Ljudi prvenstveno moraju da budu ljudi.
To je ta SDA,narod samo treba glasati za njih,a SDA ce raditi protiv naroda. NAROD ZNA!!
... šta reći? SDA, ono pametne omladine koje nisu ucjenom mogli primorati da budu njihovi poslušnici, rastjerali su širom planete. Jedna generacija je uništena! Ono što nemogu rastjerati, sistematski im oduzimaju mogućnost zapošljavanja ima samim tim i osnivanjem svojih porodica. SDA kao i svi oni koji nisu bili „“ZA“, ovim i ovakvim postupcima ciljano nastoje uništiti BiH, stvarajući od nje zemlju staraca... zašto? Odgovor je jasan!
ja ne znam da ovjde iko glasa svojom glavom ! ovdje imas bootove koji dobiju instrukcije za sta treba da glasaju, oni mjesecno 4000KM a narod qurac , i onda imas te nalagodavce koji mlate milione
iz svog dzepa kao da daju kobile,,dajte sta i vom narodu napacenom,,ko ce ic u skole,,ko ce vam pravit penzije,,svake godine sve manje i manje djece u skolama,,skole se zatvaraju citave,,razredi,,pa se pitate zbog cega je tako, djubrad svi do jednih
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Ove nerotkinje i ove u menopauzi su glasale protiv...
Narode, nema drzave dok se ovo puskom sve ne ocisti. Vidjeli ste na februarskim protestima 2014. godine, svi su se razbjezali - lajavac iz Laktasa pobjeg'o u Beograd, onaj kamenjarski Srbin pobjegao u Zagreb. Proteste je trebalo dovrsiti do kraja i uzeti vlast u svoje ruke. Stranci su nam bili dali podrsku. Nema tu straha - u borbi za drzavu nema pardona. Slobodno, svi ustati i smlatiti tu gamad za pet dana i kraj price.
Po ovome se vidi koliko nacionalisticke stranke koce ovu drzavu!!!
Zena protiv zene, zena protiv majke.... Zasto smo ista i ocekivali??? Zasto bi uvazene bile uz porodilje koje nisu Njihove, dobro uhljebljene, kojima naknada nije od ogromnog znacaja... kad je ikome od njih stalo do obicnog ojadjenog naroda?
SDA i HDZ jasno pokazuju mladim ljudima prstom prema Njemačkoj. Jasno nam kažu, razgulite tamo pa prava tražite, a ova država je država za knezove, banove i begove koji će udjeliti sirotinji koja se u utrci ''igara gladi'' bolje podanički bude ponašala.
ovoj sabini cudic stvarno niko ne moze osporiti da je pametna zena. ali ima tako jednu ogromnu dozu samodopadnosti i arogancije, da je to tesko provariti.
@thea to je jedan drug problem, sto svaka šuša misli da može i gura se u politiku. vjerovatno ih je jedna trećina sa kupljenim diplomom, tako da je i njihova elementarna pismenost upitna, da ne govorimo o dalje.
neobrazovana zena je zeni najveci neprijatelj..
Ove na prvoj slici ne liče na žene ?
i el baketa brine odlazak mladih iz BiH, evo dokaza da je licni interes sdha uhljeba na prvom mjestu