Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzamije i crkve su regrutni centri za nacionalne stranke
@deiks Ti si onda jarane garant domar tamo...
@vizitor Krade cipele bolan xD
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bakir ispade najracionalniji u trosenju sredstava u vjerske svrhe i jedini koji je odobrio sire od svoje avlije (Medjureligijsko vijece, Festival bozicnih pjesama) Dok su Covic i Ivanic gledali samo svoju "izbornu bazu". Mislim da bi se religijske zajednice trebale finansirati iz vlastitih sredstava i donacija. Bolje bi bilo po meni da se taj novac ulozio u nekakav centar za zrtve nasilja, djecu bez roditelja ili u nekakavu javnu kuhinju... ali "narod valjda zna najbolje - koga bira!"
vise od pola ovih stvari navedenih, nisu vjerskog, vec kulturno-umjetnickog karaktera, takodje dosta ih ima i za pomaganje sportskim drustvima
u bih ima puno dobrih ljudi, ali nema vjernika. srbi su izvrnuta kopija katolika. katolici su izvrnuto vjerovanje od samog pocetka. bosnjaci nisu muslimani nego pogan izvrnutog vjerovanja.
Pa da se dovoljno molite bogu, ne biste bili bolesni. Kako nas narod kaze "svako ima svoju nafaku"
grozno..bolesni, stari i nemocni moraju uvijek prioritet pomoci i brige bilo nase zajednice..
samo rokaj,pisaj sirotinju ;D
HODZE I POPOVI NAJVECI LOPOVI
A za sve zajedno je manje dato nego što pojedini ministri daju za službeno auto.
naravno da ce vjerske zajednice dobiti vise novca, jer oni su ti koji donose glasove preko vjernika koji idu na molitvu
je,ben vam mate,r svjemaa vodena....ahahhaha cirkus kvazi drzavica,za lopove,papke,stranacki podobne,vehabije,kriminalce i mnoge druge....
Sramno..oni koji prodaju praznu pricu su dobili novac a onima koji je potrebna u praksi dobili su minimum. Lideri sramite se kupujete prodavacima price naklonost parama a narodu sipak ! Vjerse vodje osudite sve one koji uzimaju narodne pare ... hodze i popovi zaradjuju ogroman novac kao i vjerska zajednica i bez drzavne pomoci !
kako bi opstali svake izbore fino, pokucaj na vrata dzamije ili crkve i eto glasova.
Cinjenica da je najvise novca otislo vjerskim zajednica, ukazuje na to, da nam je jedino preostalo Bogu da se molimo i da 2018. nakon izbora, neki drugi ljudi dodju i preuzmu kormilo na vrhu drzave. Nada zadnja umire...
IZ produzena ruka SDA
popovima, hodzama sakom i kapom.. bijedi sadaka..
Sta je to cudno? Dajes novce vjerskim ustanovama a oni pred izbore strogo naglase za koga glasat. Olet se uzima od naroda sa ledja. A kad narod umre ko nema novce nece ga ukopat ni Hodza ni Fratar. Koliko novaca dobijaju i otimaju od naroda trebali bi sve dzabe da rade ukopavaju.