Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budalo
Može cijeli svijet upirat ali Ustav BiH u članu V.1. nalaže da na izborima članove predsjedništva biraju entiteti a ne kantoni ili pojedini narodi
@gooUser165 a sta dayton kaze?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ova budala misli da može ucijenjivati Amerikance i pristup Finske NATO-u za izborni zakon u BiH... Veceg debila HR nije imala na svom čelu. Prvo je HR napravio jednom od najvećih neprijatelja Rusije, a sada pravi i neprijatelja od EU i USA... Kakav debil, hvala Bogu što ne vodiš BiH.
Samo majorizirati UZP-ovce pa kud puklo da puklo
puno nesposobnij ljudi vode BiH
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Realno vise roma u sarajevu na aneksu ima nego njih u BiH i oni bi da nesto mjenjaju
Svi smo Zeljko Komsic, on je legitimni predstanik nas Hrvata sa carsije
Krajnji cilj izbornog zakona po HDZ-u je cijepanje Bosne na srpski i hrvatski dio a ostalima šta i ako ostane.
Pazi ovo. Jedan Milanovic predsjednik Hrvatske sa populacijom od 4 miliona stanovnika hoce da odrejduje ko ce ili nece u NATO u Evropi koja ima 747 miliona stanovnika. Hem su nedavno usli u Evropu hem umislio da je neko.
Ovi im politicari sa tih nazovi jebanskih dvora il su sise il narkomani , gdje ste vi evropa
dok ne bude gradjanska BIH nema napredka u ovoj zemlji...vazda sve isto,a I mi kao narod snosimo veliku odgovornost za ovakvo stanje u drzavi,vecina na drzavnij sisi,omladina odlazi,starci ocekuju penzije a mi I dalje ko je bosnjak,srbin,hrvat itd...
Treba ovim kao prvo uzet dvojno drzavljanstvo
Šta veli politički Zagreb ?? Šta je sa 220 000 Srba iz Hrvatske, jesu li konstitutivni ??
Moze li se ovaj Milanovic kako iznajmiti da zabavlja goste na vjencanjima,rodjendanima i sl.
Promjenio dilera. Prošli mu je bio bolji ovaj je katastrofa..
SINJSKA VOLINA !!!
Neko ce pitati Hrvatsku da li ce jedna zemlja poput Finske u Nato... E moj bilmeze...
Svaki normalan čovjek može zaključiti da je ovaj lik totalni idiot.
Možda je to pobrkao sa implementacijom one presude u slučaju Sejdić-FINCI? Treba mu neko objasniti da Jakob Finci nema veze sa Finskom. Usput, men' s' čini da bi upravo implementacija te presude trebala biti prioritet nad priritetima, bar kad je BiH u pitanju.
Ili drugim riječima. Kako političko Sarajevo odlučuje o ulasku Hrvatske u Šengen.