Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne uzimati novac od Kabirija pa makar ove godine se ne održala manifestacija, ali Benjamina je iz Trojke pa neka Trojka odvoji sumu iz budžeta. Nešto iz grada, nešto iz kantona, nešto iz Federacije.
Grad je u kontinuitetu dolaskom trojke oblijepljen plakatima abraham grupacije, od cestitanja praznika, do onih izraelskih i BiH zastava na plakatima sto je narod križao i precrtavao, obratite paznju na logo abraham grupacije, benjamina je jako licemjerna, godinama prolazi sponzorisanje i plakati.
A zar nije ovaj varao na BG maratonu?
Neka Lani Pudar uskrati onda stan.
Hitna pomoć i ovako ima problem da doveze ljude kojima je život u opasnosti! Okolina Sarajeva ima divnu prirodu i neka tamo trče!
Kako jedan stranac moze da ptijeti gradonacelnici Sarajeva,gdje je pjevac Rami Isak ili se usutio jer mu je naredio gazda Covic,izbaciti govno iz Bih zajedno sa uzpom I Covicem
Haj ti lijepo kupi baklava zagrabi u kasu i na štand sutra .
Ujutro ih poziva da otkazu i kaze pomoci ce grad. Kad otkazu kaze hurmasica u toku je javni poziv pa cemo vidjeti. Znala si nastetiti svima radi svojih lajkova. Jesi li prozvala NGO Marathon da se ne prodaju Banjaluci i proruskim sponzorima? Nije ti to publika, znas ti dobro da su Bonjaci slabi na rat u Palestini i da ces na tome lajkove dobiti prije nego na Ukrajini.
Prepostene sarajlije polete u Mostar trcati, a tamo MTA generalni sponzor. Sarajevski polumaraton prodan Banjaluci sa sve sponzorima koji su proruski, ali o tome se ne govori - Javna tajna jer su ti isti finasijeri bilborda politicarima po Sarajevu
Hoce li iko baklava hanumu priupitati kao pravnicu je li ovo sto je uradila za lajkove zloupotreba polozaja jer ima obiljezja istog
Benjamina da nije lajk-hanuma pozvala bi i privatno rijesila ovo, ali je umjesto toga hurmasica gradonacelnica napumpala sebe dok je ovo udruzenje, clanove pa i njihove porodice prepustila javnom lincu. To sto se kezila na fotografijama i prije godinu dok je svecano docekivala Kabirija u sarajevskoj vijecnici, to trebamo zaboraviti?
Ja stvarno ne kontam koja budala je uspjela dovest lika koji hvali drzavu koja je podigla interpolovu potjernicu zbog utaje poreza. Tulipani i Bosnjackih stranaka, molim vas otidjite do Izraela i potrazite sebi pravog sponzora a ne okorjelog kriminalca koji finansira Rusku agresiju
Ni slučajno uzimati novac od cionista, treba imati malo morala
Jadni su oni kojima padne na pamet da se obrate Abraham grupi. Zar im neko poslije svih dešavanja u Gazi treba reći da to nije u redu. To se zove duševna bijeda.Ljudi bez dostojanstva.
Kliks brani nivac ciinisticki. Sve vise sam za sda teze o izdajnicima
Da se i ona više hoće skinuti s grbače ovog naroda. Komšićeva kopija, ništa konkretno ne rade, samo blebetaju gluposti koje voli da čuje onaj nepismeni dio biračkog tijela. Zašto SDP uvijek iznjedri takve kadrove?
Svaka čast Benjamina, da nisi ovo uradila prozivali bi te dušmani 100 % i spinovali bi priču na stradanja u Gazi i kako je on Jevrej
aferim!
Kabiri je pocetak velikog zlo u BiH i on je projekat nije samo ime covjeka... Zivjela Palastina i BiH 🇵🇸🇧🇦🇵🇸🇧🇦🇵🇸🇧🇦