Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema ovoj zemlji spasa.
Nema fakat, ovaj narod voli kriminalce, lopove, voli korupciju i nije dostigao civilizacijski nivo da ima demokratske izbore i da napravi sistematska rješenja bilo kakva. Ovo su ovce za šišanje i džaba, ovdje da najstručniji ministar iz nekakve Norveške vlade dođe pobijedio bi ga seoski lopov neki iz Kalesije.
da se pitaju osobe kao ti nema...Pitaju se gazije poput Smaje,lava Podrinjskog,koji se 3 godine rame uz rame sa Naserom borio i ganjo po šumama istočne Bosne sa chetaljima... da je većina ko dezerter forto ne bi bilo spasa
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Manđa je dobitnik najvećeg ratnog priznanja. I poštujem to, ali da se čovjek pita za TK, u kojeg je i osnovna škola upitna...žalosno. Ali opet je ga neko izglasao tako da mi smo sami sebi krivi.
Struja iz Lukavca kupio za njega oko 1000 glasova... Imao je sigurno i u drugim gradovima nekog poput Struje.. 4 ili 5 glasova jw dobio pošteno
Pa nigdje u članku ne piše kako je osvojio najviše glasova, ono što ste napisali u naslovu?!
Srebrenicani glasali za njega.
Živio nas Mandžo i SDA......nego pitam za komšiju obzirom da radi u školi nastavnik informatike imal kakvog posla u Njemačkoj, radi sve bauštela, čišćenje, dhl bilo šta....ponude u pp. Hvala.
Smajo, rat je odavno zavrsio ,što se ne vratite za Srebrenicu pa u svome da krojite politiku. Jok,žale šumnjaci za Srebrenicom a ruše život nas u TK
Naserov igrač. Pa Tuzlom vladaju: Azmir, Smajo i Naser....
Lako, krađom
lopina i kamatar
SVI UČENI I SLOBODNI LJUDI KAO DOKTORI MEDICINE TREBAJU SE OGRADITI OD SELJACKE RULJE I ZAOSTALOG NARODA KOJI JE PODRZAO OVOG RATNOG PROFITERA I SDA. ZAISTA RAZUMIJEM DRUSTVENO RASLOJAVANJE U SAVREMENIM DRZAVAMA GDJE SE DJECA ZAOSTALOG PUKA ODREDJUJU U POSEBNE GRUPE I SKOLE. STA CE SAD DIJETE NAUCITI OD OVE IZABRANE MARVE? ZAOSTALI NAROD KOJI IDE UZ SDA RUSI IZNUTRA OVU DRZAVU.
JAO KAKVA K ARINA OD DRŽAVE
Tito
Dolam goramci glasali za njeg. Podrinjske seljačine.
Ja sam danas cak i zaplakala, gledajuci na tv-u sta je sve pobijedilo na ovim izborima u koje smo polagali toliko nade i zbog i Schmidtovog tajminga interveniranja, samo jos vise komplicirajuci stvari... i kad pogledas, koliko samo petljavine i otezavanja funkcioniranja drzave umjesto olaksavanja + sve ove face za koje vise ne mozes vjerovati da su zaposjeli sve, sve neke vazne funkcije gdje god i kad znas da je ovaj narod koji tu zivi, narod BiH glasao za sve to, to je za plakat.........
Šta se imaš zamišljat. Narod je odlučio da želi državu u kojoj vladaju pedofili kao Kurgaš, seksualni iznuđivači, onaj lik što je u kancelariju stavio krevet da ebe žene za socijalnu pomoć, da im malinari kupuju medicinsku opremu, metalostrugar da prekonoći bude premier kantona i tako u endogled. Izabrali su da nas otjeraju iz države, fokusiraj se na odlazak, nije vrijedno truda, bolje živjeti negdje bez tereta i nerviranja.
Cudi me da je u Tuzli pobijedio SDA, mislila sam da je Tuzla tradicionalno za SDP. Bit ce da su ovaj sad rezultat skrivili SDP-ovci, ako Tuzlaci nisu bili zadovoljni njima.
Živinice su bile do prošle izbore 90% SDP. SDA nije bilo ni na mapi. A onda SDP pošalje Hasana i ostale da pokradu sve po Živinicama. Stoga, SDP u TK neće za 100 godina više vratiti staru slavu.
Tuzlaci ne glasaju za SDA, ali zato glasaju podrinjci kojih ima mnogo nakon rata, i naravno okolna sela.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad u Tuzli pobjedi SDA, e onda znas koliko je sati.
pobjeđuje od kako je zakon o prebivalištu, svi Podrinjci glasaju za SDA u u Tuzli i okolini ih ima preko 70000
U RBIH-u su ostali samo vehabije, bradati shisha pozeri i manjina neka kao obrazovani građani. Na ovoj teritoriji za par godina će međusobni sukobi između SDA sektaša, vehabija (radikalci) i ostatka Bošnjaka a gdje su tu još Servi i Rvati... Leglo i epicentar sukoba će postati Sarajevo i širit će se kompletnom državom. Ko je pametan nek' se pakuje. Mrtav narod, mrtva država.
Kakve gluposti valjas drug. Idi bolje..
Popij nešto za smirenje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)