Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas ni policijski detektivi ili kako ih već zovu inspektori ne rade kako treba a kamoli ovi. Sve se to svodi na 99% zahtjeva da se prati žena ili muž, ljubavni jadi, prevare i ljubomore. Nisu to scene kao iz filmoma i nije ovo Hollywood.
E moj sine, nemaš ti pojma kakve su to scene, koji Hollywood! 😱 😀
Ako žena il muž dodju do ovog stanja bolje im je odmah se razvesti, jer dje nema povjerenja to puca prije ili kasnije ionako, dakle džaba nebacati pare
Đido mova
Detektiv koji samo spijunira ljubavnice ,svalere i fotografise..haha
Đido Mova
007
Đido Mova, privatni detektiv bilježim se sa štovanjem
Sve mlade cure koje lice na nesto se prate ili roditelji ili neko drugi a finom momku prate auto kud i kad je proslo
Das onom lokalnom prasinaru svaki put cvaju il cenera kad ga sretnes ispred Zmaja il na prosirenju, i on je tvoj privatni detektiv. Sta god treba tebra samo zovi..i tako to. Manite se americkih filmova.. 300 god smo mi iza toga..
Radite nesto produktivno, npr. sadite peršun i cveklu.
Federacija mora podhitno urediti ovu oblast. Prepisite zakon iz RS ako vec ne znate sami. 90% posla privatnih detektiva u regionu su ustvari ljubavne/bracne prevare. Niti se mijesaju policiji niti remete bilo koga a odlican biznis.
Personalni treneri sa certifikatima po 50 km sa trafike ... influenseri lezihljebi razni sad i ovo pocelo da se fura u pm ...
Detektiv Ilija Cvorovic
Pa ti nisi Jakovljevic?
Mala moja konjska njuško, ja te ljubim a ti muško. - Đido Mova 🤣🤣🤣
Najšupačkije zanimanje. Obične drukare za keš. Fuj
Đido Mova i stara Ruska škola
imati ljubavnicu nije krivicno djelo
Ali zato možeš plaćati alimentaciju.
Ali jeste prekršaj ako si u zakonskoj bračoj zajednici.
Đido Mova