Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sta je patriJotska SDA po tom pitanju uradila za sve ove godine? Busko jezero? A, da, nije se imalo kad - uhljebljavanje, tenderi, respiratori, diplome...
Borila se koliko je mogla a ne kao lažov Denis. Prva sjednica i odma pišanje po Bošnjacima. Izdaja.
Osmorka ne razgovara o onom sa čim imaju oprečna mišljenja...😂. Samo će da GLASA bez razgovora!!! ,⚫BUK BIJEL? ⚫AERODROM TREBINJE? 🔵NATO? 🎱IZBORNI ZAKON? ------------------------- Sama činjenica da su Hrvatska i Srbija zadovoljni sa ovom vlašću + FIKRET ABDIĆ se oglasio i podržava OSMORKu... ŠTA TU IMA NEJASNO???
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ja bih se dogovorio sa Srbijim, zajednicko ulaganje, zajednicko vlasnistvo, treba nam struja kao nikada, i za izvoza. A sa RHR nista, oni to lukavo, crpe!
Pa sav problem je u fašističkim vlastima Srbije. Ne znaju da su velikoj opasnosti od komšija i susjeda sa svih strana.
Dino će dat i guzice za fotelju
Međunarodna arbitraža pa kako presude i problem rešen. Usput kako slavno prolazite sa istim možda ali samo možda da probate da se dogovorite sa Srbijom, bilo kakav konkretni predlog kako da se reši, do sada osim gomile vrištanja i pljuvačine u dnevnopolitičke svrhe s vaše strane ništa nije stizalo.
PENIS BECIROVIC JE ORGAN CRVEN U GLAVI JER JE ZARAZEN UZP SIFILISOM!
Imal kakih vijesti za Dzeku?
Cero konstantno obmanjuje svojim soc-komunistickom pristupom Suverenitetu. Ocito da ne razumije sta je suverenitet a sta imovina-grunt. Za Suverena ne vaze nacionalni zakoni I on nema imovinu on raspolaze I upravlja opstim dobro, samo pravni subjekti imaju imovinu. Suveren (Nacionalni Parlament BiH) daje opste dobro pod koncesiju.
Ja kad vidim ove uhljebe nema napretka taj dan. Šta je uradila ta patriotska BH vlast u zadnjih 30 godina da napravi jednu HE od barem jednog MW na rijeka koje su sa obje obale BH teritorija? Što ne prave npr. Ustikolinu?I treba ljudima još jednom reći Drina na obje obale gdje bi trebala biti Buk Bijela je BH teritorija.
Sad ce to Rumeni da rijesi. Vec se sageo i uletio mu je. Sad vise nema palamudjenja, slanja pisama, pljuvanja po Bakiru i Sebiji, nego valja djelima pokazati protiv dusmana ove drzave. Obecali su da ce povesti ovu drzavu prema prosperitetu, bla bla bla pa eto da vidimo Rumenog i osmorku kako ce vratiti mlade nazad, zaposljavati i zaustaviti odliv i odlazak mladih iz ove drzave. Ma sigurno ce to Dinokio izlobirati u svijetu kao ministar fizickoc, pardon vanjskih poslova. Hahaha
Ne mogu oni gradit nista i nikad a sigurno nitad.Zna to i osmorka trojla sda i ostali.Prema tome ta tema ce mirovat zadugo..Nego da vidimo sta ce kurti uraditi na pitanju barukada to je sad top tema
Srbija je otudjila milijarde eura vrijednosti struje na HE Zvornik zato sto nad njom nikad nije izvrsena secesija..
Srbija je i sama ulagala u obje te elektrane, ali hajde ti ovima objasni. To bi cijeli život džaba leba.
Dali im Alija i haris moj cero a baki ih amnestiro nove tužbe i eto ti,zašt6niko nije pokrenuo tužbu pred međunarodnim sudom ili realizirao presude za genocid? Jasno je sve.
Bit ce zivo zanimljivo gledati, kako ce jahaci osmorke odgovoriti na ove i slicne izazove u buducnosti. Razumijem, zeleni nisu nista uradili, da vidimo sada sta ce po pitanju hidropotecijala koje komsije koriste godinama, bez ikakve naknade, uraditi jahaci osmorke. Mislim nista, al eto da ostavimo koji procenat nade.
To je pljacka .Srbija duguje miljarde BIH.Sada se pokusava promjeno granice oteti Pruga. Buk Bjela uopste ne granici sa Srbijom i odakle joj polaganje prava.na gradnju.!?
Denis Bećirović je danas zauvijek potrošio svoj mehanizam blokade kojim bi natjerao Čovića ili Dodika da pristanu na ugovor države sa Islamskom zajednicom. Od danas Denis Bećirović više nije bitan. Nikome. Pa čak ni svojim stranačkim drugovima