Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka vam čast,takav grad na rijeci Bosni mora da blista.Da ima više organizacija takvih nego politickih stranaka puno bolje bi nam bilo.Sramota je tako nas malo ima,a puno toga zagađujemo.Strašno kakav smo narod.Svaka vam čast.Bravo 👏
Sve to sakupljeno smece su trebali fino istovariti ispred opstine, neka Kasumovicu tukne pred nosom.
svaka čast ! Kontao sam i sam gdje bih posudio kolica i alatke i od kante do kante, pa koliko mognem.
Bravo raja!
Hvala bogu. Ovo bi trebala biti svakodnevnica. I u osnovnoj školi
Kakvi studenti i kojebanije. Za instagram fotografije ili šta? Pa Zenica je grad, nije to godišnje čišćenje potoka
Fotografija je da podstakne debile kao tebe da ucinite isto
Respect za studente. Mladi trebaju da preuzmu inicijativu na svim poljima, ali i da ih je vise na izborima
Zenico sta ti seljaci uradiše...oĉiti primjer grada gdje se desila kontra asimilacija odnosno gradjani se asimilirali prema seljoberima iz raznoraznih slivova...
U zadnjih skoro 30 godina ovi sto sljegose u Zenicu, cak i dijalekt promijenise, prosto me stid
Koliko god ovo bilo lijepo i dobro, na kraju je ipak sramotno na jedan drugi način a to je da mi imamo ljude koji trebaju čistit i izvršit pritisak na njih.
Udar na Bošnjake??
Jeli čistio i Gicko Uzunović?
Svaka vam cast!!!!!! ❤️❤️
Ha ha ha E jeste im dohakali Ha ha ha
Svaka čast! tako to ide po uzoru Japan-a.
Mozda je sramota grada, ali je i još više sramota firme koja održava grad. Građani ne smiju patiti, a oni neka nadu rješenje za probleme.
Kako glup komentar, da li bi ti radio 4 mjeseca bez plate …? Ono sramota je pa ces radit dzaba jos ces svoje novce ulagat za onog koga radis, jbg snadji se za novce sramota je …?
Svaka cast; tako treba!