Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se pita covjek za kojeg ni familija nije glasala, Niksic.
Zasto juzna, a ne sjeverna preko Brckog. Pored toga bila bi jeftinija.
Plinovod preko njiva i šikara, kako Nikšić zove državnu imovinu.
Ameri guraju ovu priču jer bi nam prodavali svoj ukapljeni plin sa lng terminala Krk, a to znaci cijena viša jedno 3x u odnosu na turski tok. Sve je interes, a ako iko to zna kako progurat su kauboji. Malo zavrtanja ruku i evo ga.. Pogledajte sta se blesavim nijemcima dešava sa americkim plinom, unistili su im privredu i usput ih gurnuli u recesiju.Bog amerikancima šalje uragane, tornada i sl, a drugim zemljama šalje amerikance ;)
Njivar Nikša tu vidi ćar.
Nermij Niksic najveca nepogoda koja je sadesila BIH poslije rata
od Dragana Covica je samo Gori Nermin Niksic !
Evo makar mi smrtnici znamo ko nece vidjeti finansijsku korist
Kuda ide 5c neka ide i plinovod usput da se pravi netrebaju nikakve Gradjevinske dozvole
Kako će sad preko državnog kad je zabranjeno raspolaganje…..ili možda nije?!🤔
Glavno i najvažnije za reći jeste činjenica da taj projekt kroz Čovićevu interesnih sferu nema niti malo opravdanja. Šta su, ljudi moji pusta kuoreška polja, naspram zeničkog bazena koji je naučen i koji ĆE TROŠITTI Plin. Što je najvažnije. Dakle, stvari su jasne - KK bude trošio plin, njegov projekt. Ono što JEDNOM ZASVGDA treba JASNO reći - NEMA UCJENE ZA NAŠ NOVAC. Treba reći i to da je ukapljeni plin puno skuplji. Da nas chovic ucjenjuje j da to jos platimo. Za jebi.
Znali se plan kuda dolazi do Zenice, da kupim zemlju pa je skupo prodam?
Plinovod je najmanja stavka u svemu tome, u pitanju je monopol na trzistu jer ko ga ima iducih 100 godina ce zaradjivati na plinu.
Da nije Amara to Bi Trojaneri prodali Covicu.
Mislis Amara Osima ili ??? cccccccc.
Kako Njiva ne smije da trazi usvajanje zakona. Malo sarajevo slusa sefa iz Mostara, dr. Čovića koji zakon smije na dnevni red a koji ne. Hahahaah
Trojanske gnjide iz Kasabe imaju sa Bosnom onoliko koliko je imao i Fikret Abdić... Mislim da je ipak FikretAbdić bio daleko veći patriot od ovih Kasablijskih nametnutoh dezertera.
BH gas je višemilijunski gubitaš na teretu države u kojem ne radi nijedan Hrvat. Koje taj mudonja što će natjerati Hrvate da upravljanje južnim interkonekcijom daju u ruke nesposobnoj bošnjačkoj firmi bez ijednog Hrvata??
Tako je, BH Gas ovakav kakav je, može samo nabavljati barut za ramazanske topove i ništa više.