Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je postalo toliko bolesno i gadljivo da je svaka riječ suvišna...
Hoćemo dva sata ilahija i kasida svaki dan i snimak Čamdžićeve hutbe petkom uveče.
BRAVO ZAGRADJANE! GLASACKE OVCE GLASAJU ZA SDA A SDA VIJECNICI ZA DHZ! KADA CE JOS IZGLASATI DA PODIGNU SPOMENIK PRALJKU I ZLOCINCA KORDICA PROGLASE POCASNIM GRADJANINOM???:):)
Danas mi SDA pomaze uspostavu TV Herceg -Bosne, sutra mozda Hercg-Bosne
Nema glupjeg naroda neg Bosnjaka. SDA usvoji dekleraciju (evazan dokument) o vracanju Republike, Bosnjaci u delirijum. IStovrmeno u stvarosti SDA stvara TV Herceg-bosne. I tako vec 25 godina. *ebu, e vade...
MOSA SDA !!!
Da znate kako je dno nacelnik Zepca ne bi se bunili ni sekunde...covjek je raselio vise Hrvata iz Zepca nego rat,pozaposljavao je podobne a nesposobne ljude koji su doprinjeli raseljavanju tako da je pitanje vremena kad ce i on i njegova stranka izgubiti vlast
Nedavno prolazim kroz Žepće, i naletim na istoimenu radio stanicu. Jutarnji program sa muzičkim blokom kao na radio Istra, Alen Vitasović, Giuliano, Doris Dragović, Grašo... Nema šanse ni pjesma da ide ako nije hrvatski izvođač, a voditelj sa izvještačenim govornim dijalektom za to područje.
@Mister_No1 isti izvodjaci i dijalekt je i na RSG-u a to sto si ti nacionalista ovori vise o tebi
Volim sto nisam glasao za vas ... djubrad bez kicme i pameti ...
Koji su ovo sad talovi u pi.du materinu.Šta sad ima na ovo reći SDA botina Automatic424.
U Skupstini opcine Zepce, HDZ ima 14 mandata, plus 1 iz HDZ 1990. SDA ima 6, SDP 2, ASDA 1 i SBB 1 mandat, ukupno deset. E de sad, da ovi iz SDPa objasne, kako zaustaviti bilo koju odluku HDZa? Postaju dosadni vise sa ovim saopcenjima, de neka oni nesto konkretno urade, umjesto sto iz prikrajka upiru prst u svakoga.
SDA i Zivkovici su prodali kamenjarskim srbima Hercegovinu jos 1933. Godine. Kao i pola Bosne sumskim srbima. Naravno sve u dogovoru sa Karadzicem o predaji doline Neretve za Posavinu. Cak su i Mostarce prepustili sudbini, da ih HVO unisti. Ovo je samo nastavak formiranja treceg entiteta, ili republike.Naravno, uz podrsku „patriotske“ SDA.
imas li celiju mozga funkcionalnu idiote, sda i hdz su u koaliciji vec 30 godina.treba li ti nacrtati jbm te glupa
ne moze tokmak da skonta da je sda u koaliciji sa hdz-om 25-30 godina, i dalje tokmaku nista nije jasno, da su to haveri iz interesa i da se odlicno slazu u tome i jedni druge guraju...tu i tamo se malo kao sporeckaju saopstenjima da podignu strasti a stoka zdere ta sranja.
bravo SDA........toliko o vašoj državotvornosti _:)
A zar nema u Širokom i Grudama 'patriota' kojima su puna usta Hrvatske da plaćaju ovaj kanal? Sada nemaju pravo na uređivačku politiku ako SDA plaća i ubacuje svoje ljude u odbor. Dobija se samo lošija verzija FTV-a.
SdA budaletina, a ako ovi iz sdp i dr.stranak ko nesto likuju, pa ni njihovi nista nisu bolji, isti... a hdz je parazit najveci, gdje oni udju ne izlaze dok pacijent ne podlegne... tako ce za svoje potrebe da muzu ko kravu sve Opcine gdje je vecina hrvata a i drzavu ce, samo dok se vlast formira..