Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav je ovo čovjek to je nevjerovatno. Ko ima priliku neka pogleda na YT njegov intervju sa Senadom Hadžifejzovićem, vrijedi svake sekunde.
Pola vijećnika iz PZP se prodalo drugim strankama odmah po okončanju izbora. Toliko o njegovom kadru. Za njega ne znam, ali je očigledno glup dok nema kontrolu nad vlastitom strankom.
hahahah :))) TREBA podrzati SDA satelite, do konacnog sloma OSOVINE ZLA.Ramiz Salkic je upravo dobio suparnika :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
bolje i on nego Ramiz Salkić i 40 savjetnika
Ovo je mozak i duša od čovjeka. Ljudina
Zašto Peđina stranka sa imenom "Naša Stranka" nema niti jednu kancelariju u RS-u!?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ni po kojoj stavci ne moze Camilu Durakovicu parirati osim sto je Camil bio vani i skolovao se a Jusuf pravio biznis. Jusuf ima 40 radnika a Camil preuzeo propalu farmu pilica da bi 10 povratnika imalo od cega zivjeti. Nije Jusuf los, nego nema potrebe razbijati front i razvodnjavati glasove u RS
Svaka cast, nije samo dobar nego i uspjesan covjek.
Dobra ova platforma, imal iko mlađi od 7 banki, kakav je to progres, progres za ahiret
Pobjegose svi od Hadjibajrica. A nije za neke domete.
Jusufe biježi iz te močvare tzv rs. kakva politika te spopala, oni ti spremaju novu manjaču. pusti tu budalu, taj će strugnuti u ameriku a ti opet u žicu.
Ovaj covjek je u najmanju ruku za ministra ili premijera, samo nisam siguran da ga prati prava stranka
Ovaj covjek je u najmanju ruku za ministra ili premijera, samo nisam siguran da ga prati prava stranka
Hadzikadic jedini gospodin u politici, cestit, ali previse tih
Vema pametan covjek, odgovara mu ta pozicija i mislim da ce biti uspjesan. Sretno i do pobjede!!
Jusufe je olicje pravog cestitog Bosnjaka.
Poooomaaalo jbggg :) Stanvukovic u Banja Luci...Karic/Londrc u Sarajevu....Jusuf skida Salkica....FOOdil gasi MHE...ma puno je toga u zadnje vrijeme :))) Idemo jako ! Mic po Mic.
Neinteresuje me stranka, ovaj čovjek je karakter i stvorio sve radom i to tamo gdje su ga prvo mučili pa protjerali. Takvi nam trebaju a ne ove čaršijske balerine što laju kako vole Bosnu a nisu Prijedor, Banja Luku i Bijeljinu vidjeli osim 7 dana pred izbore u nekom džematu sa poslušnim hodžom.
Jusuf Arifagić je oličenje poštenja i truda svaka čast
bravo za ovaj prijedlog samo da sklonimo uhljebaša Ramiza Salkića
To Hadžikadiću, takvi ljudi nam trebaju.