Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radis po planu i zadatku HDZ cije je visko rukodstvo osudjeno za UZP i zlocine...na dugofodisnje zatvorske kazne i ti si njihova produzena ruka,zato nece moci tako kako mislis
ministar pravde mora biti pravnik sa pravosudnim ispitom . Ovaj HDZ .ovac je nastavnik latinskog jezika ili tako nesto
@gooUszer1569397787 ajde molim te obrazloži kojim člankom i kojeg Zakona je ta tvoja nebuloza propisana
@gooUser1569397787 Ministar za građevinu i prostorno uređenje SBK je DIF-ovac,kadar SDA,isto nenormalno ali tako je to u BiH
Gledaj mu samo face. Ovaj lik je manijakalan 100%.
Srbi su digli ruke od BiH a Hrvati su primorani boriti se za svoja prava u ostatku drzave. Moglo se nesto i napraviti od tog dejtonskog experimenta da se slusao glas razuma a ne Amerika.
suđenje za ratni zločin nad civilnim stanovništvom mora biti po jedinstvenom i jednakom kriteriju za sve narode u bih. niko ne smije imati bilo kakve povlastice jer je svaki zločin isti.
kako se ovi vise ne umore od toga da uporno misle su bosnjaci glupi pa se nesto oko zlocinaca i zlocina treba dogovarati i traziti kompromis . u pravdi , istini i zlocinu i kazni nema i ne postoji kompromis i dogovor . to nije pijaca . hag je rekao dovoljno . ostatak moramo sami . BiH ce biti mirna i napredna ako u njoj ima pravde . svako ko je kriv za bilo sta treba odgvarati. zlocin ne zastarjeva. u cemu je problem ?
frajer poziva na kompromis i dogovor po sistemu 33 33 33 % na drzavnom a 50 - 50 % na federalnom nivou. ako osudimo 20 bosnjaka odna treba i 20 srba i hrvata i kpak zatvraj knjigu . e necemo se tako igrati. iu pravdi nema kompromisa . svaki zlocinac mora na sud pa makar jednih bilo 20 a drugih i treceih 30 mioona . i jos prijeti ko biva ako se ne dogovorimo propast ce bosna . bosna ce tek propasti ako nema pravde .
Pa nemogu tuženi, suđeni i presuđeni za UZP da imaju kontrolu nad pravosuđem. To što je SDA propustila ili prepustila HDZ - UZP-u, narod je počeo da isravlja i biće ispravljeno vrlo brzo!
Da ovaj nece da kaze da ne zna raditi svoj posao pa poziva da se izabere novi Ministar.. suplja HDZ politika.. siri neugodne mirise ...
Trbuhozborac!
Ovi iz UZP bi samo nesto mijenjali.
Umisljeni arogantni lik, mislim da smo jedina zemlja gdje je ministar min pravde profesor latinsog jezika. Jedan obicni poslusnik bez ikakvog znanja i ne znam jel ga postave da razrusi sto se rusit moze il iz nekih privatnih racunica stranackih.
zar ima još hrvata u BiH??? 😁😁😁
@jaba Naravno da ima ali bošnjaka sa HR putovnicom u BiH više nema
SDA zeli kontrolu procesuiranja ratnih zlocina, 85 % civilnih žrtava Bosnjaci???
Koja zamjena teza, o ratnim zlocinima govori covjek kojeg je ratnog zlocinca pustio na slobodu...
@inspekt Nešto kao Alija i Zornić
Ne samo da želi nego to oni već godinama rade.