Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svejedno je iz koje stranke ce biti ministar za sta, bratski oni dijele kolac od nasih poreza vec 25 godina :) samo se ovce loze na njihovu pricu
Bisera Turković. Državljanka Australije koja nije ni znala gdje je BIH na karti Evrope do 1992. Nije mi poznato šta je uspjela za sve ove godine izlobirati po ambasadama i konzulatima.
@Posljednji Mohikanac Ti u slobodno vrijeme pratiš šta radi Bisera?
@gooUser1575624134 Biseru nije teško pratiti.
ma koga vise boli ona stvar! nit vas za narod , nit nas za vas" sve je isto, iste politike samo je pitanje koji ce stranacki uhljeb dobiti 5 000KM mjesecno i sansu da "zavrsava" stvari!
Ista gna na svim stranama, neko pametan i pošten bi samo pokvario prosjek...
Dal ima igdje u vasioni da osuđenik za djela zlouporabe službenog položaja (lopovluk) postaju predsjednici vlada? Sljedeće je da će nekog osuđenog ratnog zločinca predložiti. Al Sjedić i Finci i dalje nemaju šansi.
Ljigavci koji zele povecati PDV, ljigavci koji ne znaju ni sta su potpisali, ljigavci koji nas nacionalno truju a uveliko na racun toga drzavu pokradose.
Rat za radna mjesta, nista za boljitak drzave i te gluposti
Najjača stranka Bošnjaka svoju jedinu ministarsku poziciju u novom Vijeću ministara ustupa ženi!! Previše dobro da bi bilo istinito :)
Me i nije jasno zasto novinari radi ne uspjele senzacije pokusaaju da podrivaku dogovor koji je skopljen.. Anp ide, Nto ide, kanton ide...
Razumijem one koji imaju koristi od politike. Razumijem i dobrostojece kojima je nasa politika hobi ili kakav ventil. Ako ima neko da kuburi s ratama za kredit i da su mu problemcic rezije i cizmice za djecu...evo radosna vijest: -nasa drzava naporno radi na imenovanju novih ministara:)
Posljednji Mohikanac nebi se bas tako reklo za pomenutu osobu gospodja radi posao izvaredno kao diplomata .Ogromni patriota je Bisera.
...i ko je pobjedio? u igri hocu-necu ANP? Kome nije jasno nek ostane i glasa....Ostajemo li?
Jusko wc koridor Nepismeni strucnjak za sve i svasta Komsic alijas ublehaner To je ro
Min. sigurnosti SNSDu, Min. finansija HDZ. Bosnjacima je taman ministarstvo izbjeglica.
A DA IZAĐEMO NA PROTESTE I TRAZIMO UKIDANJE KORISTENJA DRZAVNIH VOZILA. SVIMA OSIM VLADE I DRZAVNIH MINISTARA.
Ko kad će šta i uraditi korisno za državu...
E moj šćepo...Lažni car šćepan mali....Šćepo šćepo.....tako malo tjelo a tako zloban i podmuko....Śćepo prelomio na stranu šejtana a,guzziccu prodao SDA-u