7 dana nakon bjekstva
0
Još nema potjernice za Abu Hamzom
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
daleko vam kuca od moje... dante je dao jedini pravi komentar...
A u čl. 446. pise i ovo: (3) Izdavanje potjernice naložit će se i u slučaju bijega osuđenika iz ustanove u kojoj izdržava kaznu, bez obzira na visinu kazne ili bijega iz ustanove u kojoj izdržava zavodsku mjeru svezanu s oduzimanjem slobode. U takvom slučaju nalog izdaje upravitelj ustanove. (4) Nalog suda ili upravitelja ustanove za izdavanje potjernice dostavlja se tijelima policije radi izvršenja.
zanimljivo. zakon kaze doslovno ovo: Potjernicu i objavu raspisuje nadležno tijelo policije (čl 449 ZKP FBiH)
Britanska obaveštajna služba MI5 je navodno prihvatila aplikacije nekoliko simpatizera Al Kaide, koji su tako uspeli da stignu na korak do uspešne infiltracije u bezbednosne strukture, prenosi \"Skaj\".
ja mislim da bjekstvo ovog ubice ima veze sa vizama i odnosom eu prema bosnjacima, tacnije ovaj je namjerno pusten nakon pleske sa vizama
a ratni zlocinci ko radovan stankovic,radoljub bijelic?ha?veci su oni zrlocinci od abu hamze mada za ovog bradatog nemam nikakvo postovanje nit ga podrzavam!ocisti genocidasu srbine svoje krvave ruke i mozak prepun krvavoih bolesnih fasistickih celija! BiH4EVER!
ko izdade guzle karadabiceve?
@Ne istina: Nek ti srbin sa turskim genima mozes u europu, pa makar mi Turci nikad ne mogli. Nama je i nasa majcica Turska mila i najljepsa, a vama eto evropske crkvetine i psecija gov*na :)
Vi moze te u Evropu, kao srbi muslimanske ispovesti. Uvjek ce te imat pravo na srpska drzavljanstva naravno mora te biti lojalni srpskom narodu. Nek allah da, da se muslimanska brace vrate svom evropskom korjenu.
Ovo je van svake pameti i svaki komentar ma kako ogavan bio odgovara stvarnom stanju u muslimanskom djelu federacije...
kakav je to sistem da pustaju zatvorenike na godisnji odmor....pa to samo kod nas u bosni....
u normalnoj drzavi smijeniti sve koji imaju ikakve veze sa ovim od, cuvara koji ga je pustio preko kapije do vrha...
jad i cemer
Vi ste malo poglupi pa smatrate da su vize tu zato sto smo mi teroristi. Ne naprotiv, mi bosnjaci smo dosta velike kukavice za bilo kakav teroristicki akt, a pored toga i merhametli i brzo prastamo strancima i pustamo im da rade sta hoce. Pravi razlog sto imate vize je to sto imate muslimanska imena, odnosno samo zato sto vas broje kao muslimane, iako malo toga muslimanskog imate. Allah dz.s. nam je rekao, a ko zna bolje od Njega i ko nas poznaje bolje od Njega da oni krscani i zidovi nece biti zadovoljni nama dok ne uzmemo njihovu vjeru. Na osnovu ovoga, ja vam savjetujem, ako imate nekih problema sto vas ne pustaju u svoj ekskluzivni krscanski klub, predjite na njihovu vjeru i imat cete sve moguce pogodnosti svijeta. Niko vam to ne brani. Promjenite ime, otidjite koji put u crkvu, samo da vas vide, jer ni oni ne idu cesce i bit ces pravi europejac i dobit ces azil, a zatim i drzavljanstvo u bilo kojoj krscanskoj zemlji.
djes ti terorista :D :D :D