Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
25 godina zivimo.od Tita i njegove ostavstine,puteva,mostova,bolnica,skola itd a Sda vec 25 godina Krade i Unistava ovu drzavu a puna im usta Bosnjastva i BIH !
Svi osnicavi SDA i nladi muslimani sada multimilioneri, a narod sirotinja. Cengici, Gavrankapetanovici, Bukvic, Brankovic, Skaka,....
Jest, eno njegovim autoputem se vozamo
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
jedan je maršal GIGANT GOSPODIN ŠMINKER KRALJ INSTITUCIJA JEDNOSTAVNO T I T O POCIVAJ U MIRU VELIKI ČOVJEĆE
Covjek koji je imao vile,vlastite otoke,ljubavnice,najskuplja pica dok su radnici jedva prezivljavali
Da je išta on “imao” sad bi mu i djeca i unuci imali. Samo da podsjetim zelenu bagru koja laprda ovde. Jadni i nesposobni idioti. Sda mafija i njihova djeca itekako imaju a i unuci. Bagro ljigava
haj što ovi fašisoidni hrvati i srbi ne vole tita, ali mi nije jasno zašto ga bošnje psuju. pa da ga nije bilo, klinac bi BiH dobila državnost nakon II svj. rata, muslimani bili priznati (kako god ih se zvalo), a da ne govorimo o tome da uopšte ne bi bilo BiH nego bi bila podijeljena. čudni smo mi svi.
I mrtav vas hrani gamad jedna
Nisu balu sijena zasluzili, tuga.
Smetljar koji je ostavio milionske kredite nama svima, živio kao bubreg u loju dok je narod stojadine i fiće vozao.
E nek ti je rahmet, Stari :(
Eh moj Tito nešto bih te pito? Da li se okrećeš u grobu? Lp
Glupani nije izgrafio ali koriste se njegovi projekti i rute koje je su njegovi strucnjaci napravili ali sta poslijeratna degeneracija koje su ubile hemikalije od granat pa sad klixaju gluposti dok babo se lomi za 500km sramotna degeneracija BiH.
PRESTANITE OVOG ZLOCINCA PRIKAZIVATI KAO POZITVNU LICNOST U NASOJ HISTORIJI ! OVAJ ZLOCINAC JE ZASLUZIO DA SE VISE NIKAD NE POMENE!
Svi ti Trilioni vs 1l H2O Pitajte sta bi izabrao sada Overthinking.....
Jednog Tita za mog Bakira.
Krcmimo i oko 2,5 milijardi dolara duga koje nam je kstavio. Osim bazne industrije, i malo uredjenijih medjugradskih puteva, nista vise nam nije ostavio. Na kamaru rijeka, mostovi iz Austrougarskog vremena docekali su ovaj rat, a u samo malo manjim mjestima, selima, 80% njih nije imalo asfalt. Ko je i imao put, vodu isl, ljudi su radili sami sebi kroz samodoprinos, a komunjare sebi pripisivali zasluge za izgradnju.
Sta su nam nacionalisti uradili covjece, sve smo imali, od besplatnog skolovanja, besplatnog zdravsta itd, mogli smo gdje sno htjeli..a sad, da te bog sacuva..pa vu dalje glasajte za nacionaliste..mater vam hebem
Sve na kredit jarane... Koji placamo dan danas.
Tito je muslimane priznao kao naciju,dao im Republiku BiH da zive u stvarnoj,prakticnoj slogi sa srbima i hrvatima po svim selima i gradovima bez nacionalnih torova.Ako je bio los za muslimane odakle tolike dzamije koje su srusene uz rat i koje se jos obnavljaju.On samo nije dao da se vjera mjesa u drzavno uredzenje i gledajuci po ovom sta se sad desava,ja mislim da je bio upravu.
ma ne interesuje nas, svakako neće doć do nas.
što komunjare svršavaju kad se bravar spomene
Svrsim ti mami u nozdrvu SDA botu smrdljivi
majke ti ga nabijem papane komunistički