Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo sve miriše na katastrofu, demokratsku katastrofu ...
Tek sad informacija da su i u drugim vrticima bile iste situacije. Niko ne objavljuje koliko je zarazenih u Domovima zdravlja. Na nekim fakultetima su krenuli redovni ispiti i ispostavi se da je student zarazen. Bitno je svaku vece izbaciti broj zarazenih i sva briga drzave za gradjane sa tim prestaje.
dok citav svijet i region kriju svoje zarazene ,jedino BiH izbacuje listu svako jutro koliko je zarazenih , zato su nam i pozatvarali granice,i zato lagano tonemo ekonomski,a definitivno korona je oslabila i obliku je proljeva i kašlja.
Kad ce korona u smupstinu u posjetu
Moje dijete ide u ovaj vrtić,doduše u mlađu grupu,međutim apsolutno niko nam nije dostavio nikakvu informaciju o ovim dešavanjima.Upravo s klixa saznao spremajući djete sutra za vrtić.Billi GejC -bošnjo teoretičari došli na svoje,nedaju reć da postoji bilo šta(kako god se zvalo),ali kad kažeš da postoji mogučnost da ti to imaš oni najglasniji te prvi izbjegavaju.
@Shifro sama činjenica kako se saznaje da je negdje virus pokazuje ta upravo takvi teoretišu zavjerama, jer se ne oslanjaju na zvanične informacije nego na medijske špekulacije.
Ja se neki dan radpisah o tome stanju u vrtićima ali đaba pisati i govoriti . Meni nikako nije jasno kako roditelji mogu da daju svoju djecu sada u ovakvom stanju moramo da znamo da u vrtićima su bebe od 6 mjeseci pa do 5 godina djeca .
@Syx123 vrtići služe da tu njima borave djeca dok im roditelji rade da obezbijede normalan život (policija, trgovina, sudovi, rudnici i sve ostalo). Sve dosadašnje prakse ne pokazuju da djeca prenose virus. nemojte biti neodgovorni i paničiti.
Bolje da budu kod kuće!
@HUGO a ko će ih čuvati dok roditelji rade? Sigurno da imamo gdje, ne bismo djecu u vrtiće ostavljali!
Zvonili do kuce
najčešće je vijest da djeca nemaju nikakav trag virusa, i kada su roditelji pozitivni, pa šta je onda problem?
@gooUser1589221212 pa ne drže je već dva mjeseca i ništa posebno se nije desilo, ako je inkubacija dvije sedmice.
Roditelji zabrinuti a j... mater svima kad su zatvorili vrtice! Eh eto vam ga sad! Niste kod deda i nana mogli djecu istavit, sad se svi zarazite!
@TriarchMezopotamija kako si glup! Možda neko nema dedu i nanu da ostavi unuke, a možda ti dedo i nana također rade. Očigledno nemaš djecu...
A hebo te vise test u pm. Pa dokle vise????? Sve ce te unistiti pichka vam materina.
27 novooboljelih u Sarajevu ...
Uskoro će i na nekim fakultetima buknuti, gdje su prekinuli online nastavu i sve kao vrattili u normalu
@song a vi biste potpisali da atomska bomba padne, samo da ispite eskivirate? Ispiti su problem a to što su kafančure navečer krcate, to nije problem?
ne jedite hovna, roditelji...
Focak uci sina kako nije dobro jesti u neka doba, ako nije dobro jesti u dva ujutro, zašto onda postoji svijetlo u frižideru? Auu zato mi je prosli racun bio 6.5km😂
bračo, zlo se primiče ... biološki rat je na vrhuncu . kina vodi 5:0 ali ima još jedno poluvrijeme.